0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Utomhusbelysning  » Lyktstolpar  »

Lyktstolpar

Lyktstolpar syns överallt kring parker, gator och torg och är ett givet inslag i stadsmiljön. Stolpbelysning med LED är både praktiskt, snyggt och energieffektivt och idealisk för att lysa upp större områden utomhus. Dekorativa belysningsstolpar intill skolgårdar, gångar och cykelbanor, runt lekparker, innergårdar, parkeringsplatser, skogsdungar och allmänningar ger ett trevligt och välkomnande intryck under dagen, samtidigt som effektiv gång- och gårdsbelysning bidrar till en säkrare utemiljö när mörkret faller. Fina belysningsstolpar som sprider ljus över dunkla parkeringar, innergårdar, promenadstråk, smågator, trottoarer, gång- och cykelvägar ökar både trivseln och trygghetskänslan när man vistas utomhus under dygnets mörka timmar. Men lyktstolpar är inte bara till för parker och gångvägar i offentliga miljöer, de passar precis lika bra som utebelysning i din trädgård. En rejäl lyktstolpe som ger riktigt bra ljus känns alltid betryggande att ha på tomten, väljer du en rörelseaktiverad LED stolpe till din gårdsbelysning finns även goda möjligheter att spara in på energiförbrukningen. Samtidigt som en vacker stolparmatur med LED kan hjälpa till att skapa en varm och inbjudande atmosfär i din trädgård kan den också fungera avskräckande på objudna gäster. Så om du är på jakt efter nya utelampor, fundera på om en stolpe kan vara ett passande alternativ till mark- eller fasadarmaturer.

Piffa upp din trädgårdsbelysning med stolpar i snygg design! I webbutiken har vi samlat ett gediget utbud av fristående utomhusbelysning på stolpe från välkända kvalitetsvarumärken. Med ett variationsrikt urval av belysningsstolpar i olika höjder, utföranden, IP-klasser och material att botanisera bland är vi övertygade om att du kommer att hitta en utelampa på stolpe som uppfyller just dina belysningsdrömmar – oavsett om du önskar en armatur i lyxig, stilren, klassisk, funkisinspirerad, modern, romantisk eller gotisk stil. Vi har lyktstolpar för alla miljöer utomhus!

Lyktstolpar för trygg och snygg belysning utomhus

Oavsett om du vill ha en klassisk LED lyktstolpe i gjutjärn, läcker utebelysning i koppar eller en diskret stolplampa i galvaniserat stål så har vi det du söker. Om du letar efter moderna och kostnadseffektiva gatlyktor med extrastarka LED till kommunens eller kvarterets smågator, kanske en ståtlig flerarmad belysningsstolpe med sirliga ljuslyktor eller hängande kupor till park- eller gårdsbelysningen eller en minimalistisk stolparmatur med integrerade LED till innergården så lär du garanterat finna en passande belysningsstolpe hos oss. I vårt breda sortiment av stolparmaturer för utomhusbruk finns även snygga pollare, elstolpar, portstolpar och stolphattar med belysning, liksom stolpfästen, fundament, ljuskällor och mängder av andra tillbehör.

Om du vill ha en eller flera lyktstolpar i din trädgård behöver du ge placeringen lite eftertanke innan du slår till. Kolla även upp var eventuella ledningar är dragna innan du börjar gräva och följ installationsanvisningarna noga. LED-lyktstolpar erbjuder ypperligt ljus utomhus och är en både dekorativ och trygghetsfrämjande form av utomhusbelysning. En stolpe kräver inte heller särskilt mycket utrymme, men installationen tar lite tid och måste göras ordentligt (av en behörig elektriker så klart). Därför är det också viktigt att din utebelysning på stolpe hamnar rätt från början, så att ljuset faller precis där du vill. En stolpe går förvisso att flytta, men höga lyktstolpar är inte riktigt lika lättmanövrerade som andra utelampor och när din stolpe väl står på plats vill du nog slippa göra om arbetet och bara njuta av din fina trädgårdsbelysning.

Beställ din lyktstolpe eller gårdslampa till strålande pris direkt online hos oss! Med våra snabba leveranser har du din nya utomhusbelysning hemma och redo för installation inom kort!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA