0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Skensystem  » 230V 1-fasskena  »

230V 1-fasskena

En enfasskena med LED-spottar är det perfekta alternativet om du vill ha en både klimatsmart, flexibel och snygg belysningslösning i hemmet. Installera en infälld 1-fas skena i taket ovanför köksön, sätt upp en liten spotskena på vardera sidan om sängen eller koppla ihop flera ljusskenor till ett komplett skensystem i vardagsrummet. Här har vi samlat både 1-fasskenor, armaturer och hela skensystem för 230 V från en rad välkända kvalitetsmärken. Vare sig du vill ha en ljusskena avsedd för vanliga E27-lampor, letar efter en spotskena med GU10-armaturer för halogen eller önskar en infälld belysningsskena med LED-spotlights så lär du finna det du söker hos oss. Vi har belysningsskenor som fungerar både med klassiska halogenlampor och energisnåla LED-ljuskällor – ett utmärkt val även i mindre butiker, caféer och företagslokaler.

Ett enfas skensystem med spotlights bjuder på smart, smidig och multifunktionell belysning som passar i alla rum, såväl i privata bostäder som i offentliga utrymmen. Att montera en ljusskena i taket är ett både enkelt och effektivt sätt att skapa en mer funktionell och trivsam miljö på arbetsplatsen, men vinklingsbara spotlights på skena kan med fördel även användas för accentbelysning i utställningslokaler, skyltfönster och displayer av olika slag.

Lys upp inredningen med en LED spotlightskena i taket

Om du känner för en förändring som gör skillnad både i hemmiljön och plånboken, varför inte ersätta din gamla vanliga taklampa med en snygg spotlight skena i svart eller vit aluminium? Kanske en minimalistisk svart takskena med diskreta LED-spotlights som smälter in sömlöst i interiören eller en elegant spotlightskena i mässing eller silverfärgad metall med vackra armaturer i klassisk design?

En taklampa på skena kan flyttas och riktas precis dit du behöver ljus för tillfället. Många skenarmaturer är även dimbara och vissa kan till och med ändra färgtemperatur och spridningsvinkel, vilket gör det möjligt att växla mellan allmänbelysning, arbetsljus, accentbelysning och myssken med en och samma taklampa. Har du flera spotlights på skena kan du dessutom vinkla lamporna åt olika håll och belysa flera platser i rummet samtidigt. Genom att sätta upp en enfas elskena med en eller flera dimbara LED-spottar i taket får du både energieffektiv och dynamisk belysning som lätt kan förändras och integreras med rummets interiör om du exempelvis möblerar om eller köper ny inredning.

Om du bara vill ha en enkel lampa på skena eller letar efter nya armaturer att utöka ditt befintliga skensystem med finns mängder av dekorativa LED-lampor och singelspottar att välja mellan. Vi har även kompletta set som inkluderar x antal spotlights, samt lampskena och monteringskit för tak i ett paket. Flertalet enfasskenor går även att komplettera med vajerupphängning och givetvis hittar du också kompatibla pendellampor i utbudet.

Snygga spotskenor för alla rum och miljöer – köp billigt online

En spotlightskena för 230 V gör sig lika väl i vardagsrummet som i köket, sovrummet eller på kontoret och ger dig ypperliga möjligheter att anpassa ljussättningen efter miljön med olika armaturer och ljuskällor. Vinkla lamporna efter behag, lek med ljuset och utforma spännande effekter i rummet; belys utvalda pjäser i bokhyllan och tavlor på väggarna eller anslut en dimmer och skapa en myshörna i soffan.

Med dimbara LED-spotlights på skena kan du variera belysningen på oändligt många sätt, samtidigt som du får ett prisvärt och energisnålt ljussättningssystem som kan dimensioneras efter behov och önskemål. Vi har spotskenor i en rad olika längder, färger och utföranden som kan länkas samman och kombineras i olika konstellationer för att täcka in önskad belysningsyta. Du kan även bygga på ditt befintliga 1-fas skensystem med fler elskenor, spotlights eller pendelarmaturer efter hand om du vill.

I vårt välfyllda sortiment finns ett brett urval av stilfulla belysningsskenor, LED-armaturer och matchande ljuskällor att botanisera bland, så du kan designa ditt eget 230 V skensystem precis som alltid har velat ha det. Här hittar du även anslutningsdon, takboxar, ändstycken, skarvar, upphängningsvajrar, adaptrar, dimrar, LED-spotlights och andra tillbehör till din 1-fasskena. Handla hela ditt enfas skensystem snabbt och smidigt online hos oss – alltid till förmånliga priser och med kvicka leveranser!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA