0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Skensystem  » 230V 3-fasskena  »

230V 3-fasskena

 - Flexibel belysning med 230 V 3-fasskena


Huruvida du ska välja en 1-fas- eller 3-fasskena till dina spotlights beror på många olika faktorer, men framför allt är det anläggningens kapacitet, placeringen och syftet som styr. Den främsta fördelen med en trefasskena är att den är försedd med tre kretsar som kan regleras separat. Du kan alltså ansluta valfritt antal armaturer till respektive fas och vinkla, tända, släcka eller dimra dem tillsammans eller var för sig. Det ger oändliga möjligheter att variera belysningen och skapa spännande ljuseffekter i rummet. För restauranger, butiker, utställningslokaler och liknande där ljussättningen behöver kunna anpassas efter tillfälle och behov är en 3-fasskena med spotlights ett givet val.

Men om du vill ha en flexibel och kostnadseffektiv ljusinstallation som låter dig ta fram unika aspekter i inredningen kan det vara väl värt att satsa på en trefasskena för belysning även i bostaden. Hos oss hittar du allt du behöver för att bygga ett komplett skensystem för 3-fas 230 V, inklusive kontaktskenor, armaturer, uttag, adaptrar, anslutningsdon, fästen, skenskarvar och andra tillbehör.

Hitta rätt spotlight skena – från 3-fas till 1-fas


Att välja en trefasskena med spotlights för belysning i hemmet kan vara en ypperlig lösning om du vill ha full kontroll över ljussättningen i olika delar av ett rum. Våra 3-fasskenor kan användas med en vid variation av olika ljuskällor och LED-armaturer och de snygga aluminiumprofilerna finns tillgängliga i flera olika färger och längder, så du kan lätt hitta en belysningslösning som passar perfekt in i just din miljö. Du kan även koppla ihop flera 3-fasskenor på rad eller i vinkel och utforma ditt skensystem precis som du vill ha det.

Hos oss finner du även ett brett utbud av spotlights, dimrar och tillbehör att komplettera din trefasskena med. Vi har mängder av snygga LED-spotlights för 3-fas, men också praktiska multiadaptrar som låter dig ansluta vanliga pendelarmaturer till profilerna och i princip förvandla din elskena från 3-fas till 1-fas. Så plocka ihop ditt eget drömsystem och beställ hem det redan idag!