0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Inomhusbelysning  » Badrumsbelysning  »

Badrumsbelysning

Badrummet är den plats där de flesta brukar starta sin dag och för att slippa missöden framför spegeln är det mer eller mindre en förutsättning med bra lampor. Rätt badrumsbelysning kan också göra skillnad i hur ditt badrum känns att vistas i. Badrumslampor av olika slag kan användas för att skapa en viss känsla i ditt badrum, precis som i övriga rum i huset. En snygg badrumsbelysning kan du ofta skapa genom att kombinera olika typer av belysning. En vägglampa i badrummet kan till exempel placeras som punktbelysning, till exempel i form av en badrumslampa över spegeln. Vill du ha en smidig variant av belysning vid badrumsspegeln kan du också välja en integrerad spegellampa som ger ett snyggt ljus. För allmänbelysningen kan du välja en dimbar badrumsbelysning i taket, exempelvis i form av en plafond för badrum som ger ett bra ljus i hela rummet. Takbelysning i badrum kan också vara i form av spotlights, något som blir allt mer populärt då det är både platsbesparande och har ett trendigt uttryck.

SÄKER BADRUMSBELYSNING

När du ska välja ny belysning är det viktigt att både armatur och tillbehör är säkra och anpassade efter ändamålet. När det gäller badrumsbelysning är det framför allt viktigt att den uppfyller kraven på elsäkerhet i våtutrymmen (IP44), vilket du behöver vara uppmärksam på när du köper lampor till ditt badrum. Beställer du badrumsbelysning online här hos oss på elbutik.se kan du dock vara säker på att du får lampor som uppfyller villkoren för IP44. Vi har ett stort urval av kvalitativa badrumslampor i olika modeller från pålitliga tillverkare som Philips, Malmbergs och Nordlux. Philips badrumsbelysning är både flexibel, snygg och uppfyller alla de krav du har på din armatur för badrummet.

SNYGGA LAMPOR SOM LYSER UPP DITT BADRUM

Badrumslampor ska främst fylla en praktisk funktion och vara säkra, men det betyder inte att de måste vara sterila eller trista för det. Med snygga lampor är det enkelt att skapa ett personligt badrum och om du kikar på vårt breda utbud av badrumsbelysning online märker du snart att det finns mängder av olika designer att välja mellan. Vi har såväl klassiska takplafonder och stilrena lysrörsmodeller som vackra, klotformade vägglampor och spännande badrumsarmaturer med flera ljuskällor.

Just valet av ljuskällor är en annan viktig punkt när det kommer till badrumsbelysning – inte minst vid badrumsspegeln. För att underlätta sminkbestyr och liknande bör du se till att välja ljusstarka lampor med varmvitt sken och bra färgåtergivning. Lampor med en färgtemperatur på mellan 2700 och 3000 kelvin återger din naturliga hudton, samtidigt som ditt badrum får en känsla av varmt dagsljus. Högre kelvin ger kallare sken men bättre kontrast.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av badrumsbelysning, både vad gäller armatur för badrum och ljuskällor. Oavsett om du letar badrumsbelysning till ett stort badrum eller en mindre gästtoalett, så kan du hitta det du söker här hos oss. I vårt sortiment finns också ett brett utbud av elprodukter för andra ändamål, från tillbehör för elinstallationer till strömbrytare, kablar och mycket annat. Här handlar du alltid tryggt, med snabba leveranser och enkla betalningsmetoder.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA