0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Inomhusbelysning  » Fönsterlampor  »

Fönsterlampor

När mörkret faller är det trevligt att tända lampor i sina fönster, både för att höja stämningen inomhus och för att ge ett mysigare intryck från utsidan. Med fina hängande lampor får rummet en ombonad känsla samtidigt som det alltså ser mycket hemtrevligt ut från utsidan. Här erbjuder vi ett fantastiskt utbud av hängande fönsterbelysning för vardagsrum, kök, hall och sovrum. Med tydliga bilder och produktbeskrivningar har vi dessutom gjort det enkelt för dig att hitta rätt lampor till just dina fönster.

Lampor till fönster

Lampor finns i en mängd olika modeller, färger, storlekar, material och styrkor. Lamporna skapar en hemtrevlig atmosfär i ett hem, men naturligtvis används de också för att ge ett bra ljus. En hängande lampa i ett fönster är en fin punktbelysning som faktiskt passar bra i alla hemmets rum. Du kan ha lampor i fönstret i vardagsrummet, sovrummet och köket men också i badrummet och hallen. En hängande belysning har den stora fördelen att den tar väldigt liten plats. Du kan fortfarande ha gardiner och persienner i fönstret och på fönsterbrädan får du rum att ställa växter och prydnadsföremål. Naturligtvis finns det också lampor att ställa på en fönsterbräda. Titta gärna under vår kategori bordslampor för mer inspiration.

Höjden och bredden på fönstret

När du ska köpa en fönsterlampa måste du först ta reda på hur stort fönstret är där lampan ska hänga. Du måste mäta både höjden och djupet. Höjden är viktig för att hitta en lampa som ser proportionerlig ut i förhållande till fönstrets storlek. Djupet är viktigt för att hitta en lampa med lagom stor diameter så att den inte stöter mot fönsterglaset. Kom också ihåg att kontrollera var närmaste uttag sitter. Ibland sitter det ett uttag som passar mindre kontakter precis ovanför fönstret. Finns inte ett sådant uttag måste du dra sladden till ett vanligt vägguttag. Då är det viktigt att sladden är tillräckligt lång. Det finns många fönsterlampor att välja mellan så det blir inga problem att hitta en lampa som passar perfekt i ditt fönster.

Vilken fönsterlampa passar bäst?

En lampa ska alltså storleksmässigt passa med fönstret, men den ska ju också passa in med rummets övriga inredningsstil. Här finns klassiska lampor men också mer stilrena och moderna lampor. En skomakarlampa i metall med mässingfinish och en lampskärm i glas ger en tidlös prägel. En lampa med en perforerad lampskärm sprider ett vackert sken i rummet och väljer du en fönsterbelysning i kristall adderar du en elegant och lyxig känsla till rummet. Vill du ha en inredningsdetalj som sticker ut kan du välja en lampa i en kontrasterande färg. Här finns lampor att hänga i fönster från väletablerade varumärken som Nordlux, Oriva och Paulmann.

Fönsterlampor online

Välkommen att beställa en snygg fönsterlampa i vår webbutik. Vi erbjuder ett brett sortiment av fönsterlampor i olika designer, material och prisklasser. Du beställer tryggt och säkert på nätet och får din beställning hemskickad med en snabb leverans.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA