0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Inomhusbelysning  » Porslinsarmaturer  »

Porslinsarmaturer

- Lys upp inredningen med vacker porslinsarmatur i tidlös design


Porslin och glas är estetiskt tilltalande och beständiga material som aldrig går ur tiden. Om man dessutom förenar dem med energismart LED-belysning och elegant design kan resultatet inte bli annat än strålande. En klassisk porslinssockel med glaskupa är lika vacker som den är hållbar och passar in i alla miljöer. En kapslad porslinsarmatur med glob i opalglas är den ultimata ljussättaren i badrummet, men en lampa med porslinssockel i IP44 fungerar även perfekt i tvättstugan – eller om du vill erbjuda ett välkomnande sken i groventrén.

En plafond eller lampett i porslin fungerar utmärkt för mjuk allmänbelysning både i hallen och köket, medan en stilfull porslinssockel med pendel gör sig lika väl i sovrumsfönstret som ovanför blomsterhörnan i vardagsrummet. Vi har samlat ett brett urval av vackra porslinsarmaturer och porslinssocklar från välkända kvalitetsmärken. Om du är på jakt efter en ny glob till din befintliga porslinssockel har vi även fina reservkupor i en mängd olika utföranden och material.


Lampa med porslinssockel – det självklara valet för hållbar belysning


Att välja en porslinssockel till vägg- eller taklampan är ett lysande drag om du vill framtidssäkra din inomhusbelysning. Med en porslinsarmatur får du inte bara en effektiv ljusspridare som förhöjer inredningen, du får en stilsäker dekoration som kommer att pryda sin plats i interiören under många år framöver. Söker du en kapslad porslinsarmatur att hänga i bastun, kanske en gnistrande pendel till köksfönstret eller en sned porslinssockel i IP44 till badrummet?

Hos oss hittar du allt detta och mycket mer! Botanisera bland mängder av stilrena plafonder, lampetter och kapslade porslinsarmaturer med tindrande kupor i klart eller frostat glas. Här finns såväl enkla som dubbla porslinsarmaturer i modern, klassisk och mer vintageinspirerad design, liksom lösa porslinssocklar för både vägg och tak. Givetvis kan du även köpa en passande glob till din porslinssockel och komplettera din belysning med övriga tillbehör.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA