0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Inomhusbelysning  » Ljuslister  »

Ljuslister

Det finns många sätt att skapa en funktionell och trevlig belysning hemma. Genom att kombinera olika ljuskällor och ljuspunkter kan du skapa belysning som kan anpassas efter aktivitet och humör, och samtidigt skapa en hemtrevlig atmosfär i hemmet. Några viktiga typer av ljuspunkter hemma är arbetsbelysning, som passar bra på platser där du behöver se bra, exempelvis i köket när du lagar mat eller i tvättstugan. Man ska inte heller glömma punktbelysning och allmän stämningsbelysning, som kan användas för att skapa en skön känsla och för att ljussätta konst eller annat som du vill ska synas. Du kan med fördel kombinera flera typer av ljuskällor för att få fram den rätta känslan. Med hjälp av ljuslister kan du skapa behagliga ljusmiljöer i många olika typer av rum. Oavsett om du vill skapa mysbelysning i vardagsrummet med ljuslister bakom din tv-apparat, förbättra arbetsbelysningen i köket eller hjälpa nattsuddare nedför trappan har vi rätt ljuslister för dig i vårt sortiment.

Ljuslister med LED, en trend som håller i sig

Det är inte svårt att se varför trenden med LED-belysning har vuxit sig så stor. Sedan LED gjorde sitt intåg har möjligheterna till anpassat ljus i våra hem förbättrats avsevärt. Ljuslister med LED finns det gott om. Ofta handlar det om lister i kraftigt material, med LED-lampor fastsatta på. Dessa kallas i regel för LED-skenor. Skenorna kan vara olika långa och passar för olika ändamål och rum. Vi erbjuder även många olika varianter av LED-strips, som är smidigt att använda i mindre tillgängliga utrymmen, till exempel under trappor eller i mindre garderober. En ljusslinga i garderoben ger dig ett bra allmänljus, och underlättar när du ska hitta det du letar efter bland dina kläder. LED-strips har även en historia av att användas till dekoration i olika sammanhang. Varför inte förstärka ett motiv i en tavla med LED-strips runt ramen, eller tillverka en trygg nattbelysning under sängen i barnrummet?

Allt du behöver för att sätta ljus på hemmet

Vi har allt du behöver för att kunna bygga den perfekta ljusmiljön med hjälp av ljuslister. LED-strips och LED-skenor finns med både varmvitt och kallvitt ljus – vilken variant just du bör välja handlar helt om eget tycke och smak, och på var du har tänkt att använda ljuslisten. Belysning bakom tv:n kan med fördel vara i form av ett varmt ljus, eller varför inte i en trevlig färg? På så sätt skapar du en stämningsfull belysning som inte stör när du tittar på tv. Vill du ha en tavla med belysning bakom, så kan du välja ett kallare ljus som då fungerar som praktisk punktbelysning, utan att bli för skarp för ögat. Här hittar du allt du behöver i form av LED-slingor och annan praktisk belysning. I vårt breda sortiment finns både takarmaturer och golvlampor, som hjälper dig att ljussätta ditt hem på ett snyggt sätt. Hos oss hittar du dessutom alla tillbehör och verktyg som behövs för säkra elinstallationer och andra projekt i hemmet, allt från pålitliga och välkända leverantörer.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA