0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Inomhusbelysning  » Köksbelysning  »

Köksbelysning

Vid en första anblick tänker man kanske inte så mycket på lampor och belysning i ett kök, men de gör mycket för atmosfären och när man lagar mat är det viktigt med bra ljussättning. I ett mörkt och murrigt kök skapar man inga kulinariska mästerverk. För att hålla redskap och arbetsytor rena, mäta och väga rätt, få till den perfekta stekytan på biffen, hålla kniven i styr och fixa snygga uppläggningar behöver man kunna se vad man gör – och då krävs det rediga kökslampor och bänkarmaturer med bra ljusflöde och god färgåtergivning.

Bra köksbelysning förvandlar dig inte automatiskt till mästerkock, men med en ordentlig lampa över köksö eller köksbänk blir det garanterat enklare att laga god mat. Och för att få disken skinande ren efter middagen underlättar det givetvis med ljusstark belysning under köksskåpet som lyser upp diskbänken och ser till så att du inte missar några fettfläckar eller matrester på pytsar och pannor. Oavsett om du är på jakt efter riktigt effektiv köksbänksbelysning, söker efter en dekorativ kökslampa att hänga i fönstret eller bara vill ha en snygg lampa över ditt matbord så kan du sluta leta nu. Hos oss hittar du all köksbelysning du kan tänkas behöva för att lysa upp varje hörn av ditt kök!

I webbutiken har vi samlat ett variationsrikt utbud av högkvalitativa kökslampor från kända varumärken. Här finner du allt från diskreta plafonder, pendellampor, downlights och belysningsskenor med vinklingsbara LED-spottar till praktisk låd- och skåpbelysning, ljusramper, LED-lister och bänkarmaturer som passar utmärkt för belysning i kök, grovkök, kokvrå eller pentry. Vi har även smarta, nedsänkbara eluttag till kök som kan placeras under ett skåp eller fällas in i köksbänken, liksom skåp- och bänkbelysning med inbyggda eluttag. Perfekta för att lätt kunna koppla in matberedare, kaffebryggare, elvispar, mixerstavar och andra eldrivna köksprylar.

Förgyll matstunderna med en härlig kökslampa

Att ha bra lampor över köksö eller köksbänk är en förutsättning för att lyckas med det du företar dig i ditt kök. En LED-list som skåp- eller lådbelysning gör det enklare att hitta det du behöver och med effektiv köksbelysning under skåp och över bänkar blir jobbet både roligare och smidigare. Funktionell belysning är ett måste i varje kök, men en kökslampa kan erbjuda så mycket mer än bara praktisk belysning. Med en fin lampa över ditt matbord blir måltiderna lite trevligare, samtidigt som maträtterna ser mer aptitliga ut – och vi äter ju faktiskt lika mycket med ögonen, så chansen är stor att de smakar lite bättre också.

I vårt breda sortiment av köksbelysning finns allt från praktiska skåp- och bänkarmaturer till snyggt designade pendellampor och plafonder som passar i de flesta kök. LED-belysning är ett miljövänligt, energisnålt och hållbart alternativ som ger utmärkt ljussättning och samtidigt sparar fina slantar i plånboken. Vi har mängder av stilrena köksarmaturer med inbyggda LED-moduler i olika storlekar, effekter och färgtemperaturer, så att du kan välja en modell som passar perfekt för belysning i just ditt kök. Vi har även dimbar LED-bänkbelysning med valbar färgtemperatur som gör att du kan anpassa ljuset efter tillfälle och skapa en varm och ombonad atmosfär i köket. Laga mat under knivskarpt ljussken och dimra din LED-köksbelysning till mysstämning när ni sätter er till bords!

Köp effektiv och dekorativ köksbelysning till smakfulla priser online

Vi har en lampa till varje kök! Här finns snygga och funktionella kökslampor för alla inredningsstilar och belysningsbehov. Oavsett om du vill ha en stilren plafond i kökstaket, en vacker pendellampa över köksbordet, en smart LED-list under köksskåpet, en praktisk ljusramp över köksbänken, infällda LED-spottar eller en ljusskena över köksön – eller föredrar en bänkarmatur med inbyggda eluttag och dimbar LED som belysning i ditt kök så lär du finna en lampa som motsvarar dina önskemål hos oss. Botanisera bland klassiska skomakarlampor, moderna takplafonder, dekorativa pendelarmaturer, fjärrstyrda ljuslister och bänk-, låd- och skåpbelysning för hela köket. Välj ut dina favoriter bland våra snygga köksarmaturer, komplettera med eventuella tillbehör och klicka hem din nya köksbelysning direkt på nätet! Hos oss handlar du alltid till skinande priser och med snabba leveranser – dessutom får du gratis frakt vid beställningar över 999 kronor!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA

Vanliga frågor om

Belysning - Köksbelysning

Hur många kelvin i kök?
För allmänna ytor i köket brukar man ofta välja lampor som ger en färgtemperatur på omkring 3000K, vilket ger ett varmvitt ljus som är behagligt och inbjudande.
Vilken färgtemperatur i kök?
Vanligtvis är en färgtemperatur på 3000K ett populärt val för köksområden, då det ger en varmvit belysning som är både praktisk och välkomnande.
Hur många lumen under köksskåp?
För bänkbelysning under köksskåp, en remsa med cirka 1100Lm/m brukar ge en ljusstyrka som många finner tillfredsställande, men faktorer som skåpets och bänkens färg, material och avstånd bör tas i beaktande.
Hur mycket är 20 lux?
Lux är en måttenhet för ljusstyrka per kvadratmeter, så 20 lux i ett rum betyder att det är 20 lumen per kvadratmeter. En glödlampa som belyser ett rum på 40 kvadratmeter med 800 lumen skulle alltså ge en belysning av 20 lux.