0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Inomhusbelysning  » LED-Paneler  »

LED-Paneler

LED-paneler passar perfekt för att belysa större utrymmen som har hyfsat lågt i tak. Panelerna ger ifrån sig ett starkt men ändå naturligt och harmoniskt ljus som inte utmärker någon specifik del av inredningen. Hos oss kan du köpa paneler som är såväl energisnåla som lättmonterade och prisvärda. Vi erbjuder LED-plattor i en rad olika utföranden för att du garanterat ska hitta en variant som passar dig.

Vad har LED-paneler för fördelar och användningsområden?

En LED-panel är en lampa i platt modell som har inbyggda lysdioder. LED-panelen är ett energieffektivt och oerhört praktiskt substitut till lysröret som länge dominerat taken i exempelvis kontorslandskap och butiker. Nuförtiden är det inte heller ovanligt att installera en LED-panel hemma i garaget – här är takhöjden ofta en aning lägre än i vanliga bostadshus, vilket gör att LED-panelens breda spridningsvinkel kommer till sin rätt. Till skillnad från lysröret ger en LED-platta ifrån sig ett starkt men ändå naturligt ljus, vilket bidrar till en vackert upplyst och harmonisk miljö. Takpaneler är dessutom väldigt lätta att montera.

Välj rätt LED-panel för dina behov

Vilken belysning passar bäst för just dig? Hos oss hittar du LED-paneler med varierande ljustemperatur och ljusstyrka. Vilka egenskaper du ska välja beror helt och hållet på var du tänkt använda LED-panelen. I en butik är till exempel ett kallvitt ljus runt 4 000 K att föredra. Kallvitt ljus visar nämligen upp produkter och varor på ett bättre sätt än varmt ljus. På arbetsplatsen eller i bostaden passar det istället bättre med ett varmvitt ljus runt 3 000 K, eftersom det bidrar till en hemtrevlig känsla. När det gäller val av ljusstyrka måste du ta hänsyn till vilka aktiviteter som behöver kunna genomföras i utrymmet där LED-panelen monteras – ju högre lumen desto starkare belysning. Vi erbjuder även LED-paneler i olika storlekar och utformningar. En rektangulär LED-platta med ett mått på 120 x 30 centimeter lämpar sig till exempel bra i större rum, medan en kvadratisk variant på 59 x 59 centimeter passar bättre i mer kompakta utrymmen.

Vi har allt du behöver för installation av LED-paneler

Hos oss hittar du inte bara LED-paneler från ledande tillverkare, utan även ett komplett utbud av monteringstillbehör. Här finns helt enkelt allt du behöver för att installera dina LED-plattor på allra bästa sätt! Vi har allt från ramar till kablar, upphäng, kopplingar, strömbrytare, dimmers och drivers i en och samma nätbutik. Plocka ihop allt du behöver snabbt och smidigt i en digital varukorg, och få de fysiska varorna levererade hela vägen till ytterdörren eller närmaste ombud. För oss är det A och O att erbjuda konkurrenskraftiga priser, och såklart möjligheten att returnera produkter du inte är nöjd med. Vi ger dig därför hela 30 dagars öppet köp – under denna tid kan du enkelt returnera de varor du kanske ångrar.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA