0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Inomhusbelysning  » Gallerarmaturer  »

Gallerarmaturer

Här finner du vårt sortiment av gallerarmaturer för både tak- och väggmontage. Hos oss hittar du många högkvalitativa produkter från välrenommerade tillverkare, med olika egenskaper för olika ändamål. Läs vidare och lär dig mer om våra gallerarmaturer.

Därför ska du ha gallerarmatur

Den stora fördelen med en gallerarmatur är att den är mer stryktålig än vanliga armaturer. Detta är naturligtvis tack vare det galler de är försedda med som täcker kupan. Själva gallret kan vara tillverkat i olika material, som exempelvis plast, stål och mässing. Gallerarmaturens förmåga att stå emot smällar med mera gör att de lämpar sig mycket väl i miljöer som garage, stall och utomhus.

Galler till lysrörsarmatur

Du hittar naturligtvis galler till lysrörsarmatur hos oss. Lysrör är jämfört med glödlampor mycket energisnåla och har även en längre livslängd. Med andra ord är det ett bra val när du har lampor som ska vara igång länge. Det kan handla om arbetsplatser som verkstäder, inom lantbruk eller till och med restauranger. Men även för utomhusmiljöer där ljuset är igång hela natten är lysrör ett vanligt alternativ att använda sig av.

Gallerarmatur i mässing

Vill du ha lite mer stil på belysningen kan en gallerarmatur i mässing vara någonting för dig. Mässing är ett tidlöst material som aldrig riktigt går ur modet och bidrar till ett raffinerat intryck. Perfekt att använda sig av vid bland annat entréer eller varför inte längs ditt staket. En annan kanske inte helt uppenbar fördel med mässing är att det är ett återvinningsbart material, vilket gör en gallerarmatur i mässing till ett lite mer miljövänligt val.

Garagearmatur för LED-lampa

När det kommer till garaget finns det flera goda anledningar att välja en garagearmatur för LED-lampor. LED-lampor har många fördelar som att vara energisnåla och ha lång livslängd. En annan bra egenskap är dock att de lyser med full styrka direkt, till skillnad från andra alternativ som kan ta en stund innan de lyser upp helt. Detta är så klart en fördel när du exempelvis ska köra in med bilen, så du kan se ordentligt med en gång.

Gallerarmatur inomhus och utomhus

Oavsett om du ska ha en gallerarmatur inomhus eller utomhus har vi rätt produkt för dig. Ska du använda din gallerarmatur i miljöer där fukt och vätskor kan vara ett problem bör du dock tänka på att välja en med passande IP-klassning. En armatur med klassningen IP44 går exempelvis att använda såväl i badrummet som utomhus.

Beställ din gallerarmatur från oss

Utforska vårt sortiment och hitta den rätta gallerarmaturen för dig. Förutom gallerarmaturer hittar du så klart allt annat du kan tänkas behöva för att göra färdigt installationen, som kablar och verktyg med mera. Du beställer säkert och enkelt via vår webbshop, sedan levererar vi dina varor så fort som möjligt. Ta även en titt på resten av vårt sortiment när du är här, med många smarta lösningar för både hem- och kontorsmiljöer och mer.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA