0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Elko Plus

- hög finish, elegant, modern och med hög kvalitet! 


Elko Plus är en högfunktionell strömställarserie som bjuder på ett stilrent formspråk och mängder av valmöjligheter. Med sina raka linjer och mjuka accenter smälter Elko Plus uttag och strömbrytare in sömlöst i de flesta hemmiljöer. Men denna estetiskt tilltalande och flexibla serie består inte bara av moderna strömbrytare och vägguttag, Elko Plus är en heltäckande apparatkollektion som innefattar allt från dimmers, rörelsevakter och ringklockor till timers, varvtalsregulatorer och termostater. Hos oss hittar du givetvis hela sortimentet från Elko Plus! Oavsett om du är på jakt efter ett klassiskt vitt vägguttag, en Elko Plus dimmer i svart termoplast eller en strömbrytare med LED-belysning så har vi precis det du söker.

Vi erbjuder allt från jordade och ojordade uttag till IP44-klassade Elko Plus vägguttag i trippel-, envägs och tvåvägsutföranden med matchande ramar. Vi har Elko Plus uttag för såväl data och telefon som TV och el, liksom snygga dekorramar för infällt montage och smarta förhöjningsramar för utanpåliggande installationer.

Stilsäker installation med Elko Plus dekorramar


Såväl centrumplattor som vippor och ramar finns tillgängliga i ett flertal olika utföranden, färger och material så att du lätt kan matcha dem med övrig interiör. Som standard kan du få samtliga vägguttag och strömbrytare från Elko Plus i aluminium, svart eller vitt. Om du önskar en mer exklusiv look i inredningen kan du även kombinera dina uttag från Elko Plus med dekorramar i äkta naturmaterial som koppar, stål, glas och skiffer. För säker lokalisering av lysknappen i sovrummet kan du dessutom förse den med en mjukt upplyst Elko Plus LED-ram.

I sortimentet hittar du även Elko Plus dimmers för härlig mysbelysning, betryggande nattljus för barnen och mycket mer. Vare sig du väljer Elko Plus uttag och strömbrytare med svart ramverk, läcker LED-belysning eller klassiskt vita ramar så blir de lika snygga i alla delar av hemmet. Köp dina strömställare och vägguttag från Elko Plus billigt på hos oss!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA