Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Om oss på Elbutik.se


Elbutik.se – Sveriges största elbutik!

Webbplatsen elbutik.se startade år 2005 och har sedan dess jobbat för att ha ett stort utbud till rätt priser och erbjuda en hög servicegrad med kunden i centrum. Vi är idag en av Sveriges största elbutiker och vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med fler produkter. Vi försöker ha marknadens bredaste sortiment och hittar du inte det du söker på webbplatsen så tveka inte att kontakta oss.

År 2014, 2015 och 2016 vann elbutik.se DI:s Gasell-pris som är ett pris för en sund och snabbväxande verksamhet. År 2016, 2017 och 2018 blev elbutik.se även utsedda till Superföretag av Veckans Affärer. För att läsa mer om Gasell och Superföretag finns länkar på ikonerna nedan.

Vi på elbutik.se har en webbshop både för konsumenter och företag och säljer elmaterial i alla olika typer. Vi levererar vanligt elmaterial som strömbrytare, belysning och vägguttag men vi erbjuder även ett stort sortiment av byggel så som kopplingskablar, flexrör, dosor och mycket mer.
Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att handla elmaterial på nätet. Vårt mål är att erbjuda en webbplats där alla kan handla elmaterial ur ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och samtidigt få tillgång till bra service både före, efter och mellan köpen. Vi jobbar med säkra leverantörer av leverans och betalning för att våra kunder ska kunna känna sig säkra med att handla hos oss på elbutik.se!

Mejlikon  Telefonikon

   Gasell           Elbutik Veckans Affärer 2016 2017 2018