0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Elbutik - elgrossisten som utmanar!

Vi är stolta över att presentera vårt toppmoderna centrallager i Skåne, som markerar början på en ny era för elprodukter i Sverige. Vårt mål är att erbjuda dig en enastående upplevelse när det gäller elprodukter och installationer. Läs vidare för att upptäcka fördelarna med att välja Elbutik som din pålitliga partner.

Bli företagskund redan idag!

Smidig e-handel för installatörer

Sveriges bästa elprodukter nu tillgängliga över hela landet

Med vårt nya centrallager i Skåne har vi revolutionerat vår distributionskapacitet. Genom att investera i avancerad automatiserad plockteknik kan vi nu erbjuda en effektiv och snabb leverans över hela Sverige. Oavsett var du befinner dig, kommer du att få tillgång till högkvalitativa elprodukter när du behöver dem.

För att göra din beställningsprocess så enkel som möjligt har vi skapat en smidig e-handelsplattform. När du loggar in får du tillgång till dina personliga priser som installatör, vilket innebär att du alltid får de bästa priserna hos oss. Vi har också ett omfattande sortiment med kända varumärken som Schneider, PM-Flex, Hager, GARO och många fler. Dessutom erbjuder vi alternativa produkter, inklusive vårt eget varumärke Namron, som kännetecknas av hög kvalitet till förmånliga priser.

Se Namrons breda sortiment!

Utveckla ditt företag med Elbutik

Vi är inte bara en leverantör; vi är din partner för att skapa unika samarbeten. I Norge har vi redan etablerat det framgångsrika konceptet SpotOn för installatörer, där vi skapar uppdrag för dig. På sikt vill vi också erbjuda branschen detta. Tills dess kan du få konkurrenskraftiga priser på de bästa elprodukterna som marknaden har att erbjuda. Bli företagskund idag och följ med på en spännande resa.

Bli företagskund redan idag!

Starka rötter och imponerande tillväxt

Elektroimportören har sitt ursprung från 2014 och har sedan dess upplevt en imponerande tillväxt. De har utmanat grossisterna i Norge och är idag den största kedjan med 28 butiker och en omsättning på över 1,5 miljarder. I Sverige heter vi Elbutik och med nästan 2000 kvadratmeter utrymme har vi Sveriges största elbutik. Detta är en unik mötesplats för installatörer, leverantörer och privatkunder, där du kan ta del av de senaste nyheterna inom branschen, inklusive en 80 kvadratmeter stor monter från Schneider Electric samt en Philips Hue Shop-in-shop.

– Vi skandinaver investerar mycket i våra hem och elmateriel är en del av vår inredning. Det finns också så många smarta lösningar som de flesta inte är medvetna om, inte minst inom energibesparing. Vi vill gärna visa upp dessa och lära folk om dem, även i Sverige, säger Andreas Niss, VD för Elektroimportören.

Läs mer på Elinstallatören om öppningen av första butiken!

Bild på Andreas Niss
Bild på personal

Kompetens

Vi förstår vikten av rätt kompetens när det gäller elprodukter och installationer. Våra butiker bemannas av kvalificerade elektriker som är redo att guida dig till de bästa produkterna och lösningarna. Observera att vi inte visar hur man installerar produkter - det är din uppgift som installatör.

Snabb och säker distribution

Vi förstår att snabb och säker leverans är av avgörande betydelse för dig som installatör, och vi investerar därför i de bästa logistiklösningarna för att överträffa dina förväntningar. Du kan luta dig tillbaka och vara säker på att vi tar hand om leveransen så att du kan fokusera på att slutföra dina uppdrag utan onödiga bekymmer.

Kalle

Kalle Rebrina

Försäljningschef Syd
kalle.rebrina@elbutik.se

Viktor Rosvall

Viktor Rosvall

Utesäljare Stockholm
viktor.rosvall@elbutik.se

Marthin Thelander

Martin Thelander

Innesäljare Stockholm
martin.thelander@elbutik.se