Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev

Om du vill avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev så tar vi bort dina uppgifter helt. Du kan antingen använda länken som finns längst ned i nyhetsbrevet eller skicka ett mail till info@elbutik.se.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Personuppgifter som delas med tredje land

Elbutik Scandinavia AB använder Mailchimp, en molntjänst som ligger utanför EU. Mailchimp är numera en del av Intuit det innebär att de har en ny global integritetspolicy från den 10 januari 2022.

Hur behandlar och skyddar vi dina personuppgifter?

Vi gör vårt bästa för att skydda dina personuppgifter. Det inkluderar både tekniska verktyg och en intern dataskyddspolicy som reglerar de anställdas skyldigheter. Den här informationen delas endast med de som följer vår policy och som behöver tillgång till dessa uppgifter.

För att vår webbplats och vårt nyhetsbrev ska fungera behöver vi anlita en nyhetsbrevstjänst som får tillgång till de personuppgifter som du delat med dig av till oss. För detta använder vi tjänsten Mailchimp. Via Mailchimp samlar vi in e-postadresser (detta är en frivillig uppgift som du som prenumerant kan välja att fylla i).

Hur dina uppgifter används regleras genom ett avtal med vår leverantör, där vi fastställer vilka personuppgifter som behandlas och hur de skyddas enligt lagen.

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar din e-postadress så länge du vill ha nyhetsbrev från oss. Mailchimp sparar tekniska uppgifter enligt deras policy. Om du vill avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev så tar vi bort dina uppgifter helt. Du kan antingen använda länken som finns längst ned i nyhetsbrevet eller skicka ett mail till info@elbutik.se.

https://mailchimp.com/legal/privacy/

1