0
0
Övrigt
Supersöndag - upp till 50% rabatt på favoriter!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Elko strömbrytare & vägguttag  » Elko Plus  » ELKO Plus Dekorramar  »

ELKO Plus Dekorramar

Att elinstallationer skulle komma att förvandlas till en viktig inredningsdetalj var det troligtvis ingen som kunde gissa för några år sedan. Idag har det vita, klassiska eluttaget som vi tidigare velat dölja till varje pris fått mängder av smakfulla utmanare. Alla rum i hemmet behöver elinstallationer som dessa, och därför är det inte mer än logiskt att införskaffa snygga varianter som du inte känner något behov av att dölja. Varumärket Elko har en affärsidé som bygger på just detta! Här hittar du ett stort utbud av Elko Plus-ramar i olika utföranden. Hitta dina favoriter hos oss och beställ hem med snabb leverans.

Ramar av tåliga och snygga material

Det svenska företaget Elko formger och framställer elprodukter i form av exempelvis vägguttag och strömbrytare. Företaget har ett genomgående mönster av smakfull stilrenhet i sina kollektioner, samtidigt som produkterna når upp till riktigt hög kvalitet. Elkos vägguttag och strömbrytare är med andra ord både snygga och pålitliga precis som de är, men trots det erbjuder varumärket också möjligheten att komplettera dessa produkter med snygga ramar. Med hjälp av Elkos ramar kan du enkelt sätta pricken över i:et på dina elinstallationer, så att de går hand i hand med rummets övriga inredning. Här finner du Elko Plus-ramar av robusta material som stål och glas i stilrena kulörer som svart och vitt.

Investera i vägguttag och strömbrytare med lysande ram

Med väldigt enkla medel går det att skapa riktigt häftiga effekter med dina vägguttag och strömbrytare. Vi erbjuder tillbehör som ger dina dimmers, vägguttag eller strömbrytare en lysande ram! Detta är dels ett designelement på dagen, men också en säkerhetsfunktion om natten. Hos oss hittar du lysande dekorramar från Elko som ger ifrån sig vitt eller blått ljus, och som dessutom går att justera i ljusstyrka beroende på smak och behov. Glöm inte bort att läsa igenom produktbeskrivningarna här på hemsidan för att ta reda på vilka andra tillbehör du behöver, och vilka vägguttag som är kompatibla med våra olika dekorramar. Kom också ihåg att du måste anlita en certifierad elektriker om du ska dra fram el och installera vägguttag eller strömbrytare på nya platser i hemmet. Du kan däremot byta ut produkter som dessa på egen hand om du känner dig trygg med din egen kompetens.

Vi har konkurrenskraftiga priser och god service

Snygga elinstallationer kan kanske kännas som en onödig investering för många, men vi vågar nästan lova att det är värt mödan. Genom att matcha alla vägguttag och strömbrytare med övrig inredning skapar du en sömlös och enhetlig look i hemmet, på arbetsplatsen eller i offentliga lokaler. Lägg din order redan idag, så skickar vi dina varor hela vägen fram till ytterdörren eller ditt närmaste postombud. Vi har marknadens bredaste sortiment och erbjuder dessutom konkurrenskraftiga priser. Välkommen!