0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Bordsuttag  »

Bordsuttag

Här finner du innovativa bordsuttag som förenklar vardagslivet både i hemmet och på jobbet. I denna kategori har vi smarta lösningar som du kanske inte visste att du behövde men som blir helt oumbärliga när du väl upptäcker dem.

Bordsuttag – Funktion och elegans i harmoni

Ett bordsuttag är mer än bara ett eluttag; det är en infälld modul som kan innehålla allt från strömuttag till USB-C och dataanslutningar. Dessa bordsuttag kan smidigt monteras i allt från skrivbord och köksbänkar till konferensbord, vilket gör dem idealiska överallt där du behöver snabb och smidig tillgång till laddning och anslutningar. Vårt sortiment innehåller olika modeller med såväl traditionella jordade uttag som USB-A och USB-C för laddning av moderna enheter.

Vi erbjuder bordsuttag i flera stilrena utföranden, färger och material. De är designade för att smälta in i omgivningen när de inte används, men tillhandahålla effektiva lösningar när de behövs. Upptäck våra eleganta popup-bordsuttag som aktiveras med ett enkelt tryck, eller våra diskreta infällnadsmodeller i borstat aluminium och krom som vippas upp för att avslöja diverse uttag. Utöver infällda modeller erbjuder vi också utanpåliggande bordsuttag i robusta material som PVC-plast och aluminium, perfekta för snabba och tillfälliga installationer. Dessa modeller kommer med en kombination av el- och datauttag och finns även som smarta hörnboxar för effektivt utnyttjande av utrymme ovanför arbetsytor.

Smarta lösningar för varje behov

För de som söker efter ytterligare funktionalitet och design har vi specialutformade bordsklämmor som inte bara tillhandahåller mobilladdning och USB-uttag, utan också fungerar som en elegant detalj på skrivbordet. Dessa finns i både svart och vitt med stilren tygklädsel. Om du är ute efter att uppgradera ditt hem eller din arbetsplats med funktionella och stiliga eluttag är du på rätt plats. Utforska vårt sortiment av bordsuttag och hitta den lösning som bäst passar dina behov. Klicka hem dina favoriter idag och njut av fri frakt på beställningar över 999 kronor!

Läs mer
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 1 229,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
549,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 1 999,00 kr
4 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
från 499,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
799,00 kr
Namron Bordsmodul Pop-up 3-vägs 2xUSB (A+C)
Upptäck Unica System+ Bordsenheter
Schneider Electric har ett omfattande utbud av bordsuttag som passar oli...
Namron Bordsmodul Pop-up 3-vägs 2xUSB (A+C)
Rätt bordsmodul för dig!
Den perfekta arbetsplatsen skall vara lätt att använda. Praktiska lösnin...
FILTRERA & SORTERA