0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » USB-uttag  »

USB-uttag

Om vi skulle slå ihop all den tid som varje person lägger på att leta efter stickkontakten till laddaren varje vecka skulle vi snart komma upp i en rätt ansenlig summa timmar – tid som skulle kunna läggas på något mer produktivt. Gör som så många andra och installera USB-uttag för inbyggnad hemma, så har du alltid ett uttag redo när du behöver ladda telefonen eller något annat. Vill du ha en smidig lösning, som samlar allt på samma ställe så kan du välja ett uttag med kombinerat eluttag för stickkontakt och USB C-uttag, som gör det möjligt att ansluta flera typer av apparater till ett och samma uttag. Genom att installera ett infällt USB-uttag i väggen så kan du se till att det finns dedikerade uttag för hela familjens mobiler och andra laddningsbara enheter. Det finns flera olika typer av USB, där USB C är den vanligaste när det handlar om laddare för till exempel mobiltelefoner och datorer. Har man äldre typer av USB-kablar, så kan man använda USB-C-uttag med hjälp av en USB-adapter.

USB-uttag för inbyggnad

Allt fler har börjat få upp ögonen för det bekväma i att installera USB-uttag i vägg. Mer än någonsin tidigare använder vi apparater och enheter som kräver uppladdning, inte sällan via USB, och det kanske inte alltid är så lockande att dra ur sladden till någon annan apparat för att kunna ladda till exempel telefonen. Att installera USB-kontakt i vägg är ett smart sätt att slippa hålla ordning på olika kontakter som annars ofta ligger och dräller i högar i närheten av vägguttagen. Genom att samla upp laddkablarna på en avsedd plats, blir ditt hem prydligare och mer lättstädat. Genom att förvara laddsladden bredvid USB-uttaget så slipper du leta efter laddaren när du behöver den. USB-uttaget kan med fördel placeras bredvid skrivbordet, soffan eller på andra ställen där du vill ha telefonen eller datorn nära till hands. Idén med USB-kontakt är smart eftersom det går att ladda många olika typer av enheter i en sådant.

Smarta lösningar för det moderna hemmet

Våra moderna liv involverar allt fler apparater och enheter som behöver laddas. Vi erbjuder flera smarta lösningar för det moderna hemmet. I vårt breda sortiment av elprodukter hittar du många olika USB-uttag som passar i de flesta typer av hem. Välj själv om du vill installera ett nytt vägguttag med två USB-portar eller om du vill gå den enkla vägen och köpa en färdig väggladdare. Då är det bara att sätta den direkt i ett existerande vägguttag. I vårt sortiment hittar du elprpodukter för hemmets alla projekt, oavsett om du är elektriker eller hemmafixare. Behöver du verktyg för elarbeten eller armaturer, kablar eller något annat, så hittar du det du söker här hos oss.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA