0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Utanpåliggande Eluttag och Strömbrytare  »

Utanpåliggande Eluttag och Strömbrytare

Här hittar du utanpåliggande eluttag i en mängd olika modeller från kända varumärken såsom ELKO, Schneider, Malmbergs och ABB. De passar lika bra i hemmet som på arbetsplatsen tack vare de olika utförandena och de har plats för alltifrån en till hela åtta kontakter. Ett diskret runt 1-vägsuttag kan vara det perfekta alternativet för den lilla bordslampan vid läshörnan, medan en hörnbox med flera uttag under överskåpen i köket kommer att erbjuda plats för många köksapparater.

Oavsett om det handlar om lampor eller annan eldriven utrustning så är det nödvändigt med flera utanpåliggande uttag i hemmet. Du kanske har gamla uttag som du tycker känns osäkra och vill byta ut, eller så ska du dra ny el för att lägga till fler eluttag på nya platser. Då kan du välja mellan flera olika utanpåliggande vägguttag med plats för en, två, tre eller fyra kontakter, helt beroende på vad du har för behov hemma. Med olika utformningar så passar de även in på olika platser i hemmet. Vi har bland annat de platta som monteras fast direkt på en platt vägg, eller hörnboxar för dig som istället vill montera upp uttag i hemmets olika hörn. Hörnboxarna ger dig nya möjligheter och kan med fördel även placeras under köksskåpen för att ge en enklare och mer lättillgänglig anslutning.

Utanpåliggande installationer i olika utföranden

Förutom uttag med öppna ingångar hittar du också flera typer av eluttag med lock. Dessa passar utmärkt i utrymmen där du vill skapa ett diskret utseende eller skydda ingångarna från fukt, exempelvis i badrum tvättstuga eller garage. Du hittar även utanpåliggande eluttag som är godkända för utomhusbruk. Eller varför inte investera i ett utanpåliggande eluttag med USB? Perfekt för dig som enkelt vill kunna få ström till dina enheter med USB-kabel! Utöver klassiska utanpåliggande vägguttag hittar du också andra produkter såsom jordfelsbrytare, timers, telefonuttag, vridströmställare och vipptryckknappar. Samtliga produkter är självklart tillverkade av högkvalitativa material och utformande enligt svensk standard. För oss är det viktigt att erbjuda hög kvalitet till ett bra pris och vi väljer därför ut våra produkter med omsorg.

Köp utanpåliggande strömbrytare till taklampor på Elbutik.se

För att du ska kunna tända och släcka dina taklampor behöver du ha strömbrytare, vilket du såklart också hittar i vårt breda utbud, klicka här för att komma till kategorin med alla våra strömbrytare och vägguttag. Har du fler än en lampa som går till samma brytare kan du behöva en med två knappar, och har du enbart en lampa så funkar en knapp helt perfekt. Dessa är lätta att montera med hjälp av skruvanslutning och kommer i lite olika klassiska designer. Hos oss kan du välja mellan högkvalitativa produkter från flera olika märken, med olika egenskaper och utföranden för att passa dina lamparrangemang hemma. Handla allting på en och samma sida för att spara både tid och pengar. Förutom ett brett sortiment så har vi även säker betalning, snabba leveranser och gratis frakt om din varukorg når över 999 kronor!
Välkommen att hitta passande utanpåliggande strömbrytare och eluttag online hos oss på Elbutik.se!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA