0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Renova

Att renovera i gammaldags stil är en trend som har vuxit sig stark under senare år. Det har blivit populärt att bevara det genuina intrycket i äldre fastigheter och många har även insett vikten av att behålla det gamla utseendet på strömbrytare och vägguttag för att harmoniera med övrig interiör. Samtidigt vill man givetvis inte göra det på bekostnad av elsäkerheten – och det är här Schneider Electrics retroinspirerade strömställarserie Renova kommer in i bilden.

Med Renova har Schneider Electric tagit fram en tekniskt fullfjädrad apparatkollektion med snygga retro strömbrytare, vägguttag, dimrar, timers, termostater och matchande runda ramar i gammaldags stil. Det optimala valet för den som vill uppdatera elinstallationen i ett äldre hus med nya, säkra elprodukter utan att förlora den tidstypiska känslan i interiören. Men Schneider Renova lämpar sig lika väl vid nyinstallationer i arkitektritade villor och lägenheter. Nytt hus, gammal stil är ett omtyckt koncept och det är många som vill inreda hemmet i klassiskt snitt, utan att kompromissa med säkerhet och funktion. Då är infällda eller utanpåliggande retro strömbrytare och vägguttag i gammal stil från Renova ett utmärkt alternativ.

Renovera i gammaldags stil med klassiska apparater från Renova

Med gammaldags strömbrytare och utanpåliggande retro eluttag från Schneider Renova kan du uppgradera elinstallationen i din gamla villa eller företagslokal med de senaste och säkraste funktionerna utan att förlora originalets klassiska karaktär. Förnya interiören med toppmoderna apparater och vägguttag i gammaldags stil! Byt ut dina gamla strömbrytare, vägguttag, dimrar, timers och termostater mot tidsenliga varianter med högre funktionalitet och fler valmöjligheter.

Renova eluttag och strömställare finns både i utanpåliggande och infällda varianter, samt i form av lösa apparatinsatser som kan kompletteras med valfri Renova ram. Insatserna kan monteras infällt i en befintlig apparatdosa eller i en utvändig dosa direkt på väggen – antingen enskilda eller grupperade i en snygg kombinationsram. Renova kombinationsramar finns både i en- och flerfacksutförande och kan enkelt snäppas ihop till önskad konstellation. Samtliga Renova uttag och strömbrytare kommer i svart och vitt som standard och är tillverkade i slitstark termoplast med dekorativa kontraster mellan matta och blanka partier. Därutöver kan du välja mellan läckert runda designramar i mängder av olika färger och texturer, såsom vit och svart marmor, glas, koppar, titan, brons, valnöt eller silver. En gammaldags ram som matchar inredningen blir pricken över i på din Renova strömbrytare!

Om du ska renovera i ett gammalt hus med öppen elinstallation och externa kuloledningar från 40- eller 50-tal är Renova UTP strömbrytare och vägguttag det givna valet. UTP-modellerna passar perfekt både för att byta ut en gammal strömbrytare vid renovering och om du vill installera nya utanpåliggande eluttag i matchande retrostil vid ett ROT-arbete.

Schneider Renova – modern funktionalitet i gammaldags design

Schneider Electric Renova, tidigare Eljo Renova, utvecklades initialt i syfte att återskapa äldre inomhusmiljöer på ett säkert sätt vid renoveringar. Men denna väldesignade retroserie fungerar precis lika fint för dig som vill inreda ett nybyggt hus i gammal stil. Strömställarkollektionen inkluderar stilrena och dekorativa kvalitetsapparater för alla funktioner du kan tänkas behöva i ett modernt hem. Med Renova från Schneider kan du koppla in både nätverksuttag, USB-laddningsstationer, multimediauttag, belysningsstyrning, timers, termostater och andra moderna apparater som förhöjer komforten i det smarta hemmet, samtidigt som du behåller den klassiska känslan i interiören.

Vårt breda sortiment av Renova vägguttag innefattar allt från vanliga jordade och ojordade Renova eluttag i en- och tvåvägsutförande, lamputtag, telefon- och antennuttag till data- och nätverksuttag samt uttag för USB och HDMI-kontakter. Renova strömbrytare finns såväl med klassiska vippor som med platta tryckknappar i en-, två- och fyrpoliga modeller för olika ändamål – från trapp-, kron- och kontrollströmställare till klenspänningsknappar, jalusikontroller, impulsbrytare, ljussignaler och parallelltryckknappar med LED-ljus och olika symboler. Därtill har vi Renova dimmers med både vred och runda tryckknappar för alla typer av belysning – från LED och lågvoltshalogen till glödljus och lysrör. I serien ingår även varvtalsregulatorer, reglerdon, elektroniska timers och avancerade rums- och golvvärmetermostater – alla i samma runda retrolook så att du kan uppnå den gamla klassiska stilen även i ett nytt hus.

Köp billiga Renova eluttag och retro strömbrytare online

Här finner du allt du behöver för att fixa en högfunktionell elinstallation i gammaldags stil. Botanisera bland klassiska vippströmställare, enkla och dubbla Renova vägguttag, Schneider Renova dimmers, termostater och andra apparater, kombinera med snygga Renova ramar och eventuella tillbehör. Plocka ihop ett komplett strömställarpaket som passar dina behov och estetiska önskemål. Klicka hem – och renovera! Hos oss kan du köpa dina retro strömbrytare och Renova uttag billigt, snabbt och säkert direkt på nätet! Vi bjuder även på frakten vid beställningar över 999 riksdaler!

Läs mer
i webblager 6 st
1-3 dagar
från 59,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 419,00 kr
i webblager 8 st
1-3 dagar
från 54,00 kr
i webblager 4 st
1-3 dagar
från 145,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 135,00 kr
i webblager 4 st
1-3 dagar
från 145,00 kr
FILTRERA & SORTERA