0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Schneider / Eljo strömbrytare & vägguttag  »

Schneider / Eljo strömbrytare & vägguttag

- Det kvalitativa alternativet när du ska välja strömbrytarserie


Schneider strömställare och vägguttag har varit en vanlig syn i svenska hem under flera decennier – och så lär det förbli. När det kommer till strömbrytare från Schneider talar kvaliteten nämligen sitt eget tydliga språk. Företagets starka fokus på hållbarhet, funktionalitet och snygg design i kombination med genomtänkta lösningar som underlättar installationsarbetet har gjort Schneider till det givna förstahandsvalet för både fastighetsägare och professionella elektriker. Vi erbjuder ett komplett utbud av Schneider strömbrytare och uttag för alla tänkbara ändamål. Här finner du allt från vippor, tryckknappar, dimmers, timers och rörelsevakter till IP44-klassade Schneider kontakter, termostater, KNX-apparater, trådlösa strömställare och eluttag i mängder av olika utföranden, såväl för utanpåliggande som infälld installation. Vi har både en-, två-, tre- och flervägs Schneider uttag för elkontakter av Schuko- och Eurotyp, liksom vägguttag för USB- och datakontakter och kombinationer däremellan. Här finner du även slag- och vädertåliga brytare och Schneider vägguttag för bruk utomhus och i krävande inomhusmiljöer.

Från Eljo till Schneider Exxact – kvalitetsdesign för decennier

Den klassiska apparatserien Eljo Trend lanserades av Schneider Electric redan på 1980-talet och blev snabbt en favorit såväl bland arkitekter som installatörer. Och Schneider har alltjämt fortsatt att utveckla högkvalitativa elprodukter för både hem, företag och offentliga miljöer. Exxact är det senaste tillskottet i Schneiders extensiva produktportfölj och omfattar flera olika ramserier som också kommer att ersätta populära Eljo med uppdaterade versioner. Den höga kvaliteten är densamma, valmöjligheterna desto fler. Välj mellan arkitekternas gunstling Schneider Solid med ramar i massiva material som metall och glas, trendsäkra Exxact Design, lättkombinerade Primo och stilrent vita Schneider Basic. Därtill finns också Schneider Wiser med trådlösa strömbrytare och vägguttag som kan styras via en app i mobilen – idealiska i det smarta hemmet!

 

Snygga Schneider strömbrytare och eluttag för alla miljöer

Schneider Exxact strömbrytare och eluttag finns både som kompletta, utanpåliggande dosor med integrerad ram och i form av insatser som kan monteras infällt eller utanpåliggande i en befintlig apparatdosa. Samtliga UTP-apparater och insatser för strömbrytare och vägguttag från Schneider Exxact finns i svart (mörkt antracitgrått), silvermetallic och vitt som standard. Apparatinsatserna köps separat och kan kombineras med valfria dekorramar ur Schneider Electrics breda designsortiment. Du kan exempelvis klä in dina strömbrytare och Schneider vägguttag i svarta, röda, transparenta, rostfria, marmorerade eller djurmönstrade ramar om du vill. Genom att addera en anpassad dosa eller tätningssats kan du även förvandla dina Schneider eluttag och brytare till IP44 för trygg installation i badrummet.
Tack vare Schneiders smarta fyra-i-ett-koncept kan du använda samma Exxact insatser på fyra olika sätt – för infälld eller utanpåliggande installation i IP20 eller IP44 – perfekt för säker montering av Schneider strömbrytare och vägguttag såväl utomhus som i badrum och våtutrymmen inomhus. Det går även utmärkt att montera Schneider eluttag, lampknapp, dimmer och andra produkter tillsammans i en snygg kombinationsram om du vill ha alla apparater prydligt samlade på ett ställe. Och om du renoverar eller önskar omväxling längre fram kan du enkelt uppgradera dina grå, vita eller svarta Schneider eluttag och strömställare med nya designramar för att matcha interiören.
För tidsenliga renoveringsarbeten i äldre fastigheter är den retroinspirerade apparatkollektionen Renova ett perfekt val. Likaså om du gillar inredningsdetaljer i vintagestil och vill lyfta väggdekoren i ett modernare hem med intressanta accenter från förr. Renova består av vita och svarta Schneider uttag i en- och tvåvägsutförande, samt lampknappar och kopplingsdosor i dekorativ rund design för både utanpåliggande och infällt montage. Med strömställare och uttag från Schneider Renova får du framtidssäkrad funktionalitet i gammaldags design! I sortimentet finns även slagtåliga Robust som passar utmärkt i idrottshallar, skolor och offentliga miljöer, samt motståndskraftiga Aqua Stark för extra tuffa förhållanden.

 

Köp prisvärda Schneider uttag och brytare online

Hos oss hittar du givetvis hela produktutbudet från Schneider Electric till riktigt bra priser. Beställ enkelt och säkert direkt online! Vi levererar alltid snabbt och handlar du för 999 sekiner eller mer står vi även för fraktkostnaden, så passa på att plocka ihop ett fullfjädrat installationskit med snygga Schneider strömbrytare, vägguttag, dimmers och övriga apparater; komplettera med matchande ramar och andra tillbehör och klicka hem hela paketet på samma gång!

 

Läs mer
FILTRERA & SORTERA