0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  »

Strömbrytare och vägguttag

På denna sida finner du allt vi har att erbjuda när det kommer till strömbrytare och vägguttag – och det är mycket! Här har vi samlat ett heltäckande utbud av snygga eluttag, väggströmbrytare, dimrar och tillbehör som passar såväl i privata bostäder som på kontor, industrier, jordbruk och i kommersiella och offentliga miljöer. Vi tillhandahåller kompletta strömställarserier från branschens främsta tillverkare och har mängder av olika designalternativ att välja mellan. Allt för att du ska kunna uppdatera din elinstallation med just de lysknappar, eluttag och väggkontakter som gör sig bäst i ditt hem eller på din arbetsplats. Här finner du väldesignade elströmbrytare och vägguttag för både inomhus- och utomhusbruk från en rad välkända kvalitetsmärken och med marknadens största utbud att botanisera bland lär du garanterat hitta funktionella och estetiskt tilltalande produkter som matchar både din inredningsstil och dina praktiska behov.

Vårt breda sortiment av strömbrytare inkluderar såväl enkla som dubbla och trippla lysknappar, trappbrytare, vrid- och vippströmställare, KNX-styrenheter, återfjädrande tryckknappar, hotellrumsbrytare, jalusibrytare, ljusknappar med glimlampa, DIN-strömbrytare, dimrar, varvtalsregulatorer och potentiometrar, liksom kombinerade strömbrytare och vägguttag i olika varianter.

Bland våra eluttag återfinns allt från klassiska en-, två-, tre- och flervägs vägguttag för elkontakter i Schuko- och Euroutförande till multimediauttag av olika slag, liksom smarta timerkit och kombienheter med allt i ett. Utöver snygga vägguttag har vi även golvuttag och bordsmoduler för elkontakter och datakablar, samt laddningsstationer för USB-kontakter, telefon- och antennuttag, trefas Perilexuttag och dito strömkontakter för spisar, industriella CEE-uttag, lamputtag, lampproppar, lampknappar och mycket mer.

Köp eluttag, väggkontakter och lysknappar till nätets bästa priser

Vi har snygga strömbrytare, dimrar och kontaktuttag såväl i utanpåliggande som infällda modeller, samt i form av lösa strömbrytarinsatser som kan matchas med stilfulla designramar i olika material, nyanser och utföranden för att skapa en personligt anpassad elinstallation. Du kan även köpa ett komplett strömställarpaket och montera både vägguttag, dimmer och strömbrytare i samma kombinationsram om du vill.

I utbudet finns också ett stort urval av trådlösa strömbrytare och eluttag för inomhus- och utomhusbruk, liksom DIN- och dosdimmers, timers, rörelsevakter och ljusreläer, samt mängder av andra tillbehör både till strömställare och uttag. Här finner du även tvättmaskinsbrytare, utanpåliggande dosor och kapslade strömställare och vägguttag med lock i IP44 för badrum och våtutrymmen, liksom damm- och vattentäta modeller i ännu högre IP-klasser för industrier och lantbruksbyggnader. Vi har även slagtåliga och väderbeständiga elbrytare och strömuttag som fungerar lika bra inomhus i garaget som till ytterbelysningen eller trädgårdsmaskinerna.

Hos oss kan du handla både strömbrytare, eluttag och installationsmateriel under ett och samma tak. Som Sveriges största elbutik online kan vi erbjuda ett gigantiskt produktutbud till riktigt konkurrenskraftiga priser. Vi har dessutom gjort det enkelt för dig att hitta precis det du söker i webbutiken. Med vår smidiga filtreringsfunktion får du en god överblick över alla tillgängliga produkter, fabrikat, apparatserier, färger och designer och har möjlighet att jämföra strömbrytare och vägguttag från flera olika leverantörer för att hitta de mest lämpliga och prisvärda alternativen för varje ändamål.

Genom att beställa allt du behöver till din elinstallation på ett och samma ställe sparar du både tid och pengar. Allting kommer i samma snabba leverans och plockar du ihop varor för 999 kronor eller mer skickar vi paketet helt fraktfritt! Klicka hem ditt strömställarkit med snygga vägguttag, lysknappar, elkontakter, dimmers, ramar och tillbehör till kanonpris redan idag!

Läs mer
5 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
i webblager 2 st
1-3 dagar
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 224,00 kr 249,00 kr
-10%
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 249,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
499,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
999,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 548,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 159,00 kr
Norwesco Faluröda Uttag & Strömbrytare IP44
Hitta en bordsmodul!
Den perfekta arbetsplatsen skall vara lätt att använda. Praktiska lösnin...
Norwesco Faluröda Uttag & Strömbrytare IP44
Renovera med Renova!
Är det dags att renovera hemma? Glöm då inte att byta ut vägguttag och s...
FILTRERA & SORTERA

Vanliga frågor om

Strömbrytare och vägguttag

Varför blir kontakten varm?
Det kan bero på att kontakten har hög belstning eller att uttaget är slitet samt andra faktorer. Är den väldigt varm är det rekommenderat att kontakta en elektriker.
Vad är ett Schukouttag?
Ett Schukouttag är en vanlig typ av elektriskt uttag som används i många europeiska länder, inklusive Sverige. Dessa uttag används inte bara för att ladda elbilar utan är allmänt använda i hushåll och företag för att driva en mängd olika elektriska apparater och utrustning.