0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Downlights  » Downlight LED  » Designlight LED downlights  »

Designlight LED downlights

Sedan Designlight Scandinavian AB grundades i lilla Moheda 1996 har det svenska grossist- och tillverkningsföretaget vuxit och utvecklats till en av marknadens främsta aktörer inom LED-belysning. Med starkt fokus på tidlös formgivning, smidig installation och exceptionell kvalitet har Designlight gått i bräschen för utvecklingen inom LED-design och satt sin distinkta prägel på den svenska belysningsbranschen. DL of Sweden LED har blivit ett signum för hög kvalitet och med egen design och full kontroll över alla led i produktionsprocessen kan Designlight erbjuda stilfull och prisvärd kvalitetsbelysning som passar i alla typer av miljöer. Produktportföljen inkluderar allt från LED-downlights, utanpåliggande spotlights, mini-spottar, LED-lister och bänkbelysning till ljusstarka Highbay industriarmaturer, modulstrålkastare, smarta tracklights skensystem för butiksinstallationer och mycket mer.

Här har vi samlat ett brett utbud av Designlight LED-spotlights som gör sig lika fint i hemmet som på kontoret. I utbudet finns Designlight spottar och LED-downlights både för inomhus- och utomhusbelysning, i otaliga modeller och utföranden med olika avbländningar, spridningsvinklar, effekter, färgtemperaturer och ljusflöden. Vi har även utanpåliggande och vinklingsbara spotlights, liksom dimbara Designlight LED-downlights och spottar som är värmetåliga och passar utmärkt i bastu- och spaanläggningar. Här finner du både snygga singelspottar och kompletta installationskit med flera väldesignade Designlight LED-downlights, drivdon och kablage i ett.

Designa den perfekta ljussättningen med Designlight LED-spotlights

En LED downlight från Designlight är verkligen ett ”design light” värt namnet. Redan när det kommer till ren visuell design är spotlights från Designlight något av det snyggaste och mest stilrena du kan sätta i ditt tak. Men den verkliga magin ligger i spottarnas höga ljuskvalitet, armaturernas funktionalitet, mångsidigheten och den fantastiska ljussättningen du kan åstadkomma med Designlight LED-downlights och spotlights. Oavsett om du bara behöver skarp arbetsbelysning till kontoret, är på jakt efter den perfekta mysbelysningen till vardagsrummet, söker en vinklingsbar LED-spotlight för vacker accentbelysning av tavlor och inredningsdetaljer eller kanske en Designlight mini-spot med LED för diskret punktbelysning i fönsternischen, bokhyllan eller vitrinskåpet, så finns det en Designlight spotlight som uppfyller just dina ljussättningsbehov och belysningsdrömmar.

Här finner du reglerbara LED-downlights i IP44 till badrummet, bastun eller köket, dimbara downlights till vardagsrumsbelysningen, vädertåliga IP44 LED-downlights till altanen eller balkongen, och behaglig allmänbelysning till sov- och vardagsrummet, som dessutom kan dimras och förvandlas till stämningsfull mysbelysning precis när du känner för det.

På Designlight.nu kan du ladda hem företagets egen smarta app, Ljusdesign 2.0, och designa den perfekta ljussättningen för varje rum i ditt hem. Där får du även rekommendationer kring vilka dimrar och drivdon som passar till respektive Designlight spotlight, samt tips på lämpliga modeller av Designlight LED-downlights, som du sedan kan beställa till bra pris online hos oss. Flera av Designlights downlight-paket levereras kompletta med drivdon, medan andra behöver kompletteras med en separat LED-drivare.

Köp snygga Designlight LED-downlights till strålande priser online

DL of Sweden är proffs på LED-lampdesign, och även Designlights basic LED-downlights bjuder på hög kvalitet, suverän ljuskomfort och exklusiv formgivning. Deras moderna LED-downlights har ypperliga ljusegenskaper, samtidigt som de både är schysta mot miljön, drar lite energi och håller länge. De tänds snabbt, är smidiga och lättplacerade och avger dessutom lite värme, vilket gör dem idealiska för säker infälld installation i tak, under skåp och i möbler. Om du letar efter riktigt bra LED-spotlights till ett lika bra pris så är Designlights högklassiga spottar alltid ett säkert kort. Hos oss köper du dem givetvis till marknadens bästa pris. Plocka ihop ditt kit med Designlight LED-downlights, komplettera med drivdon, dimmers och andra tillbehör och beställ smidigt online! Gratis frakt om du handlar för 999 kronor eller mer!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA