0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken
Produkter   Belysning Downlights Downlight LED

Downlight LED

Det finns mängder av fördelar med att välja LED-downlights för belysning i hemmet. Downlights med LED-ljus passar lika fint i kök och sovrum som i vardagsrummet eller på den inglasade balkongen. Du kan med fördel även montera en temperaturtålig, kapslad LED-spot i badrum, bastu, våtutrymmen eller ute på verandan. Förutom att sprida ett mjukt och behagligt avbländat sken som passar både inomhus och utomhus är LED-spottar även billiga i drift, hållbara och snälla mot miljön. LED-downlights alstrar dessutom mindre värme än klassiska halogenlampor, vilket gör dem perfekta för infällt montage i mindre utrymmen.

Lys upp hemmet med dimbara LED-downlights i snygg design

Precis som namnet antyder är down-light en infälld takspot som sprider ljuset nedåt, men även utanpåliggande spotlights och större, nedåtriktade tak- och väggarmaturer kan ofta benämnas som downlights. I kontrast finns även up-lights eller markspottar som kan installeras nedsänkta i golv, trädäck, terrasser, rabatter och liknande. Skillnaden mot vanliga spotlights för inomhus- eller utomhusbruk är att downlights normalt har en lägre profil och är gjorda just för inbyggnad i taket. När man talar om att installera infällda spotlights i badrum, bastu, vardagsrum, kök, eller uterum så är det vanligtvis downlights man menar. Det finns både fasta och ställbara varianter, liksom maxi- och mini-downlights med olika dimensioner och inbyggnadsdjup. Vi har runda, rektangulära, enkla, dubbla och trippla downlightarmaturer i mängder av snygga utföranden, material och färger – från stilrena grå, vita och svarta downlights till eleganta modeller i guld, aluminium, krom och rostfritt stål.

De flesta downlights kommer med integrerade LED-ljuskällor och tillhandahålls i en vid variation av effekter med olika spridningsvinklar, färgtemperaturer och ljusstyrkor. Många LED-downlights är även dimbara och levereras med anpassat drivdon. Kontrollera i produktbeskrivningen för den aktuella LED-spotten för att se vilka eventuella tillbehör du behöver komplettera med, samt vilken typ av dimmer som passar. Därtill har vi också fullfjädrade installationskit med x antal bastu LED-spottar, badrumsspotlights eller dimbara LED-downlights, samt driftdon, kablage och tillbehör i ett paket.

Härlig belysning med LED-downlights utomhus och inomhus

Inomhus som utomhus – downlights med LED-ljus gör sig lika väl överallt, bara du har ett tak att montera dem i. Använd IP44 downlights med LED som inbyggnadsspottar i badrummet, låt mini LED-spotlights belysa inredningsdetaljerna i bokhyllan, förvandla taket i sovrummet till en tindrande stjärnhimmel med seriekopplade minidownlights eller skapa mysstämning i vardagsrummet med dimbara LED-spottar. Du kan även fixa sommarens mysbelysning med LED-downlights ute på terrassen eller välkomna dina gäster med en LED-spotlight i IP44 ovanför ytterdörren. I webbutiken har vi samlat ett brett sortiment av LED-downlights för både utomhus- och inomhusbruk från en rad välkända kvalitetstillverkare. Här finner du allt från tunna LED-spottar och kapslade downlights i IP44 till dimbara minispotlights och kompletta, LED-downlight paket för badrum, vardagsrum och kök.

För trygg belysning ute på altanen, liksom i våtutrymmen och badrum är LED-spotlights i IP44 givetvis att rekommendera, men i övrigt fungerar downlights med LED-lampor ypperligt för energisnål ljussättning i alla miljöer. Det går lika utmärkt att installera LED-downlights i badrum, kök och vardagsrum som i hallen eller sovrummet. En del LED-downlights är kapslade för säkert och smidigt montage, men i annat fall bör en extra skyddsbox i värmebeständig plast användas för att hindra inbyggnadsspotten från att komma i kontakt med isolering och annat brännbart material. Det finns även utanpåliggande LED-downlights som fästs externt i taket och inte kräver några större ingrepp i interiören. Vissa kan också monteras direkt i en befintlig apparatdosa. Oavsett vilken downlightmodell du väljer så bör installationen alltid utföras av en behörig elektriker.

Köp LED-downlights till fina priser online

Hos oss kan du inte bara köpa billiga downlights till badrum och uterum, här hittar du även LED-drivers, anslutningskablar, förgreningsboxar, skyddskåpor, dekorramar, dimmers och andra tillbehör för smidig, snygg och säker installation av dina LED-spottar. Plocka ihop allt du behöver och beställ ditt dimbara LED-downlight paket snabbt och enkelt direkt online! Vi erbjuder alltid kvicka leveranser och handlar du för 999 kronor eller mer står vi även för