Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Downlights Downlight 12V

Downlight 12V

Installera downlights för en snygg och trendig takbelysning. Rätt belysning gör ett rum mer inbjudande och välkomnande, och strategiskt placerade downlights kan faktiskt få ett rum att till och med kännas större. I köket eller på kontoret gör downlights stor skillnad och ger en riktigt bra arbetsmiljö. Väljer du dessutom en dimbar LED-spotlight kan du enkelt justera ljuset precis som du önskar. Spotlight 12 V med LED ger inte bara en stilren belysning utan också en energieffektiv belysning, och vi erbjuder också spotlights med halogen. Våra inbyggnadsspotlights finns alltså i många olika varianter, och vi är stolta återförsäljare av downlights från bland annat Hide A Lite, Designlight och Malmbergs som alla erbjuder 12 volts-downlights med hög kvalitet och snygg design.

Stort utbud av downlights 12 V med LED eller halogen

Downlights har blivit en mycket populär belysning både i hemmamiljöer och på arbetsplatser. Lamporna ger en diskret och stilren belysning som passar i alla typer av rum, från badrum och kök till sovrum, vardagsrum och kontor. Downlights installeras ofta i tak men kan också lysa upp till exempel ett altangolv eller insidan av ett skåp. Det finns downlights både med LED och halogen. LED har många fördelar. De sparar energi, alstrar lite värme och håller betydligt längre än andra ljuskällor.

Downlights ger en bra allmänbelysning och eftersom de flesta downlights också är dimbara kan du välja om du vill ha ett starkt ljus i rummet eller ett mysigt sken. När du väljer en downlight med tolv volt kan du också välja om du önskar ett varmt eller ett kallt ljus. Ett kallt ljus fungerar bra i kök och badrum. I ett sovrum eller ett vardagsrum får du ett mysigare sken med ett varmt ljus. Downlights finns också som både fasta och riktningsbara modeller. Välj gärna en downlight eller spotlight 12 V med LED som går att rikta om du vill lysa upp något särskilt i rummet. Det kan vara en vacker tavla eller ett specifikt inredningsföremål.

När du ska installera downlights utomhus är det viktigt att du väljer rätt produkt som klarar utomhusbruk. Lampans IP-klassning beskriver hur väl skyddad den är mot till exempel sand, damm och fukt. Med downlights utomhus får du en snyggt upplyst utemiljö för många trevliga grillkvällar och fikastunder. Du kan också placera downligts som en dekorativ fasadbelysning.

Snygg belysning enkelt online

Med downlights och spotlights är det enkelt att skapa en funktionell och mysig belysning till arbetsplatser och hemmamiljöer. Du får en stilren och modern belysning av rummet som inte tar någon plats. I vårt sortiment finns högkvalitativa downlights i olika design och färger från flera välkända varumärken. Välkommen att beställa downlights från oss och skapa en funktionell allmänbelysning eller en snygg punktbelysning. Tänk på att du måste ta hjälp av en behörig elektriker för vissa elinstallationer.

Filter Laddar...

Fabrikat  
i webblager 1 st
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
60,00
120,00
i webblager 1 st
1-3 dagar
1