0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Downlights  » Downlight LED  » Namron LED downlights  »

Namron LED downlights

Genom att erbjuda väldesignade kvalitetsprodukter till överkomliga priser vill Namron göra stilfull och funktionell belysning tillgänglig för alla. Det norska företaget har varit en branschledande aktör inom elmaterial, belysning och smarta hem sedan 2007 och med en rejäl dos kreativitet, innovativ teknik och gediget kvalitetsarbete fortsätter Namron att utveckla smarta och kostnadseffektiva belysningslösningar för det moderna hemmet. Lättinstallerade, flexibla och energisnåla LED-downlights är bara en av Namrons många specialiteter. Här har vi samlat ett brett utbud av snygga och prisvärda Namron LED-downlights från populära designserier som Alfa, Altea och Pai.

Skräddarsy din belysning med smarta LED-downlights från Namron

Namron LED-downlights finns i en rad olika utföranden med varierande funktioner, ljusegenskaper och spridningsvinklar, så du kan lätt hitta en Namron downlight som matchar både belysningsbehov och inredningsstil. Sortimentet inkluderar såväl klassiska dimbara LED-downlights som varianter med Tune- och Tunable White-funktion. På downlights med tunedimring ändras även färgtemperaturen till en varmare nyans ju mer du dimrar ljuset. På Tunable White-lampor kan färgtemperaturen och ljusstyrkan dimras oberoende av varandra. Detta kräver en speciell typ av dimmer men ger dig fantastiska möjligheter att anpassa ljussättningen efter tillfälle. Självfallet hittar du även passande Namron dimmers i webbutiken.
Vi har både infällnadsspottar och utanpåliggande Namron LED-downlights i olika storlekar som passar i alla miljöer – på kontoret eller i bostaden, inomhus som utomhus. I utbudet ingår både fasta och vinklingsbara downlights med dimbara LED-ljuskällor som passar utmärkt såväl för arbets- och allmänbelysning som punkt- och mysbelysning, liksom extra lågprofilerade takspottar för diskret infälld installation och kapslade modeller i IP44 för badrum, altan, balkong eller uterum. Välj mellan stilrena Namron LED-downlights i mattsvart och matt vitt aluminium eller eleganta modeller i borstat stål. Flertalet är även utrustade med en unik prismareflektor som ger ett mjukt och behagligt bländfritt sken och samtidigt bidrar till ett elegant intryck även när ljuset är släckt. Vill du förändra utseendet på dina LED-downlights i Namron Alfa-serien från runt till fyrkantigt finns även snygga ramar att köpa till. Med smarta LED-downlights från Namron kan du inreda varje rum i hemmet med perfekt skräddarsydd belysning. Och allt till en mycket rimlig kostnad!
De flesta Namron LED-downlights har integrerade, dimbara ljuskällor med en livslängd på upp emot 50 000 timmar, vilket motsvarar omkring 20 års normal användning i ett genomsnittligt hushåll. Minimal energiförbrukning, lång hållbarhet och ett lågt inköpspris gör att en Namron downlight snart har betalat sig själv. Ett smartare val, helt enkelt!

Köp prisvärda Namron LED-downlights online

Namron LED-downlights finns både att köpa som enskilda spottar och i prisvärda paket med x antal downlights, drivdon och kablage i ett. Utöver en uppsjö av 230 V downlights för takmontage inomhus och utomhus har vi även praktiska kit med dimbara minidownlights i IP44 som passar utmärkt i takfötter, nischer, fönstersmygar, hyllor och vitrinskåp, liksom flerpack med små utanpåliggande mA LED-downlights i IP44 som fungerar ypperligt som bänk- eller skåpbelysning i kök och badrum. Här finner du även LED-drivare, dimmers, justerbara skyddsboxar, ramar och andra komplement till dina LED-downlights. Välj ut dina effektfulla favoriter, komplettera med önskade tillbehör och beställ till lysande pris direkt online! Vi erbjuder alltid kvicka leveranser – och handlar du för 999 kronor eller mer bjuder vi även på frakten!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA