0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Downlights  » Infällnadsburkar  »

Infällnadsburkar

- Infällnadsburkar och säkerhetsboxar för trygg belysning


Downlights och spottar är strålande ljussättare som passar i alla rum, men då ska din belysning givetvis gnistra fint – inte slå gnistor. Så skydda väggar, tak och bohag med smarta infällnadsburkar, downlightlådor och säkerhetsboxar för spotlights! När du sätter upp infälld tak- eller väggbelysning i hemmet är det oerhört viktigt att installationen utförs på ett fackmannamässigt och säkert sätt.

Montering av en downlightbox är ett enkelt men avgörande steg i processen. Syftet med en infällnadsburk eller spotlightlåda är att avgränsa armaturen från isoleringsmaterial och som ska skydda mot värmen från downlightsen. Som annars kan fatta eld. Genom att förse dina spotlights med ordentliga skyddskåpor tryggar du en trivsam belysning som får din heminredning att glimma, inte brinna. Vi har allt du behöver för att säkra interiören! Här hittar du ett heltäckande utbud av värmebeständiga säkerhetslådor och skyddsboxar till bra priser!

Spotlightlådor och skyddskåpor för downlights och LED


Var noga med att välja en infällnadsburk som är avsedd för ljuskällan och dess maxeffekt. Det är extra viktigt att installera ett värmeskydd för spotlights med halogenlampor då de kan bli väldigt heta, men en skyddsbox eller spotlåda av något slag är alltid att rekommendera oavsett vilken typ av ljuskälla du använder. Hos oss hittar du infällnadsburkar, säkerhetsboxar och skyddskåpor i olika modeller och material såväl för klassiska halogenspotlights som LED-spottar och downlights med stifthalogen.

I sortimentet finns allt från rejäla infälladsburkar i aluminium till smidiga spotskydd i värmebeständig termoplast. En downlight eller takspot med LED alstrar visserligen inte lika mycket värme som en traditionell halogenlampa, men okapslade LED-spottar bör ändå monteras med en viss marginal till omgivande material. Med en skyddskåpa för LED blir det inte bara enklare att hålla armaturen separerad från isoleringen, den underlättar även sladdhanteringen och bidrar till en prydligare installation. Köp din infällnadsburk, spotlightlåda eller downlightbox billigt hos oss!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA