0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken
Produkter » Belysning  » Downlights  » Downlight LED  » Xerolight LED downlights  »

Xerolight LED downlights

Med Xerolight LED downlights uppnår du snabbt den ljusstyrka du önskar. Downlights är idag ett omtyckt och populärt alternativt till traditionella taklampor och erbjuder stora möjligheter. Dessa kan monteras på diskreta platser utan att ljusflödet försämras medan dimmermöjligheterna låter dig skapa den miljö du önskar.

Designade ljuskällor för moderna miljöer

I Xerolight LED downlights stora sortiment hittar du enkelt de produkter du behöver för att skapa den miljö du önskar. Lamporna finns i flera olika färger och designer och passar på så vis alla smaker. Möjligheten till seriekoppling innebär ett jämnare ljus, vilket är passande för praktiska arbetsytor, så som kök. Flera LED downlights är dessutom IP44 klassade, något som gör dem lämpliga för montering i badrum.

Xerolight LED downlights erbjuder ett stort sortiment av lampor utrustade med ett diffuseringsfilter. Detta filter minskar ljusstyrkan vilket resulterar i ett mjukare ljus. Denna belysning är skonsam för ögonen och passar bra för allmänna utrymmen, så som hallen. I Xerolights sortiment finns också lampor väl lämpade för punktbelysning. Dessa är ställbara och låter dig lysa upp till exempel soffgrupper.

Hög service till bra pris

Hos Elbutik.se hittar du snabbt det material du behöver för kommande projekt. Vi har ett stort sortiment av högkvalitativa produkter och erbjuder alltid fri frakt vid köp över 999kr. Det är enkelt att skapa en trivsam miljö i hemmet, med de rätta produkterna blir det ännu enklare.