Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Downlights Downlight 230V Maxel downlights 230V

Maxel downlights 230V

Maxel downlights 230V ger en bra variation av belysning i rummen. En snygg design med olika modeller ger ett bra urval av form och färg. Hög kvalitet kombinerat med en lång livslängd och snabb leverans gör det till ett bra köp.

Snygg design som passar alla

Montera downlights i rummen och komplettera gärna med ytterligare belysning för en effektfull kombination av ljuskällor. Maxel Downlights 230V finns i olika färger för att matcha övrig inredning. Välj mellan lampor som diskret smälter in i inredningen eller en modell som ger en trendig touch. Lampor som kan vinklas för att belysa speciella ytor finns och kan levereras med dimmer.

Med upp till 50 000 timmars livslängd och en snygg design och olika varianter som passar de flesta rum är downlights ett bra komplement vid t.ex. en renovering. Köper du Maxel downlights 230 volt har du en väl fungerande belysning för en lång tid framöver. Lamporna passar lika bra i hemmet som i en butik.

Elegans till ett bra pris

Köper du Maxel downlights 230V erbjuds du som kund snabba leveranser och en professionell service. Med downlights belysning ger du rummen karaktär och en egen stil. Kombinera gärna med övrig belysning för att skapa en effektfull belysning i hemmet.

6-8 arbetsdagar
1 000,00
6-8 arbetsdagar
235,00
6-8 arbetsdagar
från 425,00