Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Downlights Downlight 230V Philips downlights 230v

Philips downlights 230v

Ljuskällor av olika slag är det bästa sättet att uppnå harmoni i hemmet. Med Philips downlights 230V når du enkelt det resultat du önskar, och i kombination med ljuskällor av andra slag har alla rum möjlighet att komma till sin rätt.

Diskreta och kraftfulla ljuskällor

Philips downlights 230V låter ett varmt och skönt ljus spridas genom ett glas av högsta kvalitet. Serien består av ett flertal modeller, alla anpassade för olika omgivningar. Downlights 230V finns i flera stilrena designer vilket enkelt låter dem smälta in i den miljö du placerar dem. Flera modeller är dessutom ställbara, något som gör dem speciellt lämpliga att lysa upp specifika objekt eller sittplatser.

Flertalet av Philips downlights 230V är kompatibla med en väggdimmer, vilket låter dig skapa mysiga miljöer för specifika ändamål. Med sin lilla storlek är de lämpliga för inbyggnad på de flesta ställen och du har möjlighet att uppnå maximal effekt i såväl kök som vardagsrum. Philips downlights 230 volt finns också i vattentäta modeller anpassade för badrum och kök.

Med känsla för service

Elbutik.se är stolta över att kunna erbjuda hög service och ett stort sortiment av downlights i olika modeller. Vad du än behöver för att omvandla ditt hus till ett hem, så hittar du det garanterat hos oss. Redan några dagar efter din beställning kan du komma igång med ditt projekt.