Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Utomhusbelysning Husnummerbelysning

Husnummerbelysning

 

Husnummerbelysning för alla

Stick ut i bostadsområdet med unik och stilren husnummerbelysning! Hos oss hittar du allt du behöver för att kunna guida dina besökare till rätt fastighet. Vi har husnummerbelysning från bland andra Vinga, Airam och Nordlux.

I vårt sortiment hittar du bland annat en husnummerarmatur från Vinga tillverkad i pulverlackerad plåt. Den har en kupa gjord i opalfärgat frostat glas. Den här varianten är enkel att montera och är utformad för montage på vägg. Självhäftande siffror att fästa på kupan finns att köpa till separat. Airam Reine är en annan husnummerbelysning med LED-armatur som du hittar i vårt sortiment. Den är utrustad med skymningsrelä. Armaturen är gjord i pressgjuten aluminium. Till denna modell medföljer svarta klistermärken med bokstäverna A till J samt siffrorna 0–9. Från Nordlux kan vi bland annat erbjuda en smart solcellsvariant till husnummerbelysning.

Välkomna besökare med tydlig husnummerbelysning

Vi har väl alla varit med om att leta sig fram till rätt adress i ett område där villorna ligger på rad längs långa gator och det kan vara svårt att urskilja husnumret. Om husnummerbelysning inte finns är det en närmast omöjlig uppgift. Uteblivna paketleveranser, försenade middagsbjudningar och uteblivna möten är bara några av resultaten som kan uppstå om en husnummerbelysning inte är tillräckligt tydlig. Välkomna istället gästerna till ditt hem med en tydlig och modern husnummerbelysning – ett stilrent och prisvärt sätt att sätta ditt hus på kartan för förbipasserande.