0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken
Produkter » Belysning  » Ljuskällor  » Reflektorlampor  »

Reflektorlampor

En reflektorlampa kan bland annat vara en typ av halogenlampa som finns med antingen G-sockel eller skruvsockel för nätspänning, eller i form av LED. En reflektorlampa ger ett varmt men ändå klart ljus av hög kvalitet som håller i sig ända tills lampans livslängd har tagit slut. En annan positiv egenskap hos en reflektorlampa är att den ofta är mycket mer miljövänlig och även har en längre livslängd än vanliga glödlampor. Det blir vanligare att man reflekterar över sina ljuskällor och byter ut de vanliga glödlamporna till reflektorlampor med bland annat LED tack vare dess många fördelar. I vårt sortiment hittar du flera reflektorlampor av hög kvalitet och från olika märken som bjuder på olika egenskaper. Beroende på vad du har för förutsättningar i dina lampor och vad du är ute efter för typ av ljus så kan du välja just den lampa som passar bäst.

Reflektorlampa med LED


Många säger att LED är framtidens belysning eftersom denna teknik har många fördelar. Denna form av ljus har varit revolutionerande och idag produceras det extremt bra lampor med just LED. I vårt utbud kan du hitta en reflektorlampa med LED som ger dig ett behagligt och bra ljus som är kvalitativt, håller längre och som även spar på din energiförbrukning. Detta är såklart även lönsamt för dina förbrukningskostnader och är ett bättre val för miljön. Köp din reflektorlampa med LED eller halogen smidigt och tryggt direkt på vår hemsida. Med våra snabba leveranser har du dina nya lampor hemma inom kort!

Olika begrepp och betydelser för Reflektorlampor

Reflektorlampa av PAR typ står för "Parabolic aluminized reflector" det finns olika storlekar att välja på, diamtern anges i åttondelstum och översätts enkelt

PAR16 = 2" = 50mm diameter

PAR20 = 2,5" = 65mm diameter

PAR30 = 3,75" = 95mm diameter

PAR38 = 4,75" = 120mm diameter