0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Värme / Ventilation  » Golvvärme  » DEVI Värmekabel  »

DEVI Värmekabel

Golvvärme installeras under golvets ytskikt och ger en skön värme i rummet. Golvvärme fungerar i de flesta rum och under de flesta golv. För att du ska kunna njuta av golvvärmen på bästa sätt erbjuder DEVI många tidsbesparande och högkvalitativa produkter. DEVI är ett välkänt varumärke inom golvvärme. Här finns bland annat golvvärmetermostater, värmekablar och fästband. Produkterna är tillverkade av hög kvalitet och säkerhet för att garantera en lång livslängd och ett minimalt underhåll.

Skön golvvärme i hemmets alla rum

Det finns två typer av golvvärme: vattenburen och elektrisk golvvärme. Tänk på att ett elektriskt värmegolv ska kopplas in av en behörig elinstallatör. Många väljer att lägga golvvärme i badrummet där man ofta går med bara fötter. Värmen från golvvärmen hjälper också till att motverka fuktproblem. Andra rum i huset som passar för golvvärme är kök och hall. Självklart kan du även välja att ha golvvärme i alla andra rum också. Det går alltså bra att lägga värmegolv under flera olika typer av golv, allt från klinkergolv till laminatgolv. Oavsett vilken typ av golvvärme och i vilket rum du väljer att installera den kommer du att få en skön värmen som sprids jämnt och behagligt i rummet.

DEVI Kit, Smart termostat och golvvärmematta

Ett elektriskt golvvärmesystem går snabbt och enkelt att installera. Här finns till exempel en smidig golvvärmematta som enkelt rullas ut och sedan kopplas ihop med en termostat. Du behöver alltså inte dra värmekablar under golvet om du väljer en värmematta. I värmemattan ligger redan kablarna fast på exakt rätt avstånd. Du behöver bara rulla ut mattan. Med DEVI Smart golvvärmetermostat kan du styra golvvärmen via din mobiltelefon. Det innebär att du höja och sänka värmen efter dina vanor och minska dina energikostnader. Termostaten har en tunn och elegant design med en modern pekskärm och finns i tre olika färger. Från DEVI erbjuder vi även en elektronisk termostat där du enkelt reglerar värme med hjälp av ett temperaturvred. Väljer du att installera din golvvärme med värmekablar finns DEVI Kit. Det är ett golvvärmepaket som bland annat inkluderar kabel, termostat, designram, golvgivare, limstavar och montageanvisningar. Här finns också värmekabel för frostskydd av rör och slangar, aluminiumtejp för effektiv värmespridning och en monteringssats.

DEVI – dansk tillverkare av golvvärme

Golvvärme från DEVI ger en jämn och behaglig värme, samtidigt som den är energieffektiv och kan bidra till minskade uppvärmningskostnader. Här har vi samlat produkter från det danska företaget DEVI som du behöver för att installera och sköta din golvvärme. Produkterna tillverkas inom EU. De håller en hög kvalitet och har en god säkerhet. Välkommen att beställa produkter till värmegolv från DEVI till konkurrenskraftiga priser i vår webbutik. Vi erbjuder snabba leveranser och god service.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA