0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Värme / Ventilation  » Golvvärme  » EBECO Golvvärme  »

EBECO Golvvärme

Ett värmegolv från Ebeco är mycket uppskattat av frusna fötter. Särskilt under de kalla månaderna är det skönt att sätta fötterna på ett varmt golv. Golvvärme gör dock inte bara att du får ett varmt golv att gå och stå på, du får också ett varmt och skönt inomhusklimat när värmen kommer från hela golvet och inte bara från ett litet element. Golvvärme passar bra att lägga i alla husets rum. Många väljer att installera golvvärme i badrum och hall men även i källare och i uterum är ett värmegolv mycket omtyckt. Vi är stolta återförsäljare till Ebeco och här kan du tryggt och säkert beställa golvvärme online till bra priser och med snabba leveranser.

Ett varmt och energieffektivt golv

Värmegolv med el är ett värmesystem som ligger under golvet. Först värms själva golvet upp och sedan sprids värmen jämnt fördelat till hela rummet. Ebeco tillverkar golvvärme av hög kvalitet och med fokus på energieffektivitet. Det finns golvvärme där kablarna ligger fast på en matta eller så köper du värmeslingor lösa på rulle. En självhäftande värmekabelmatta lämpar sig bäst för öppna ytor och fixeras i samma stund som den rullas ut. Det är ett snabbt och enkelt sätt att installera golvvärme på. Väljer du istället värmekablar kan dessa enkelt installeras i begränsade utrymmen. De är smidiga att böja och hantera. Vilket golvvärmesystem du bör välja beror på rummets förutsättningar. När värmeslingorna ligger installerade i golvet styr du värmen med hjälp av en termostat. Det finns energisparande program som passar både för hemmamiljöer och arbetsplatser.

Effekt och golvvärme

Olika golvvärme och värmekablar har olika effekt. Det finns golvvärme med 12 volt och med 48 V. Vilken effekt du ska välja på golvvärmen varierar från rum till rum. Klinker- och stengolv kräver normalt en högre effekt jämför med trä- och laminatgolv. Andra faktorer som spelar in är rummets storlek, isolering och antal ytterväggar. Är du osäker på vilken effekt du ska välja är en allmän rekommendation att välja ett värmegolv med högre effekt. Med medföljande termostat styr du sedan hela systemet och hur mycket el som ska förbrukas. Tänk på att de flesta typer av golvvärme måste installeras av en auktoriserad fackman. Du som privatperson kan alltså beställa ett värmegolv, men du bör låta en installatör med rätt behörighet sköta arbetet.

Värmegolv från Ebeco till ett bra pris online

Golvvärme med el från Ebeco är enkel att installera och ger ett varmt och skönt golv att gå på. Välkommen att beställa golvvärme från Ebeco till badrum, hall, kök, tvättstuga eller något annat rum! Vi erbjuder ett stort urval av Ebecos golvvärme med tillbehör. Här kan du betala med flera olika säkra betalningslösningar och du får din beställning hemskickad med en snabb leverans. Handlar du för 999 kronor eller mer skickar vi din order helt fraktfritt.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA