Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Kopplingsur

Ett traditionellt kopplingsur pluggas in direkt i vägguttaget och är försett med ett timervred där du kan ställa in en nedräkning för när den anslutna apparaten ska slå av eller på. Astrour och digitala kopplingsur är en typ av normapparater som är avsedda att monteras på en DIN-skena i en elcentral och sköta detta per automatik. Funktionen är densamma, bara lite mer avancerad. Hos oss hittar du ett brett sortiment av både analoga och digitala kopplingsur från branschledande tillverkare. Kopplingsur finns i en rad olika utföranden och används för att reglera strömförbrukningen i hem, trädgårdar och företagslokaler. Du kan till exempel koppla ett astrour till din belysning och programmera tiduret så att lamporna tänds och släcks vid vissa tidpunkter – antingen baserat på solens upp- och nedgång, slumpmässigt eller vid förutbestämda klockslag varje dag enligt ett veckoschema. Här har vi samlat allt från enkla analoga 24-timmars tidur och astrour med belysning till digitala en- och tvåkanals kopplingsur med veckotimer och astronomiska ur med förprogrammerade årsscheman.

Astronomiska tidur för tryggare hem och trädgård

Ett digitalt tidur är en smart investering om du vill sänka elräkningen och samtidigt höja säkerheten i hemmet. Genom att installera ett astronomiskt ur i elcentralen kan du se till att utebelysningen slår på vid solnedgången, slocknar automatiskt när du gör det och tänds igen innan du behöver gå ut på morgonen. Med en astrour puck behöver du aldrig mer famla i mörkret! Ett astronomiskt tidur regleras automatiskt baserat på dess geografiska position, vilket innebär att inget externt skymningsrelä krävs om du vill att ytterbelysningen ska släckas och tändas efter solen. De flesta tidur är anpassade efter sommar- och vintertid och kommer förprogrammerade med ett visst antal scenarion, men du kan även göra egna tidsinställningar och synkronisera scheman mellan olika kopplingsur via WiFi. I bruksanvisningen för ditt astronomiska ur kan du se hur. Att ansluta ett infällt kopplingsur med digital veckotimer till belysningen inomhus och/eller utomhus är även en perfekt lösning om du ska vara bortrest en längre tid och vill simulera närvaro i bostaden för att undvika oönskad påhälsning av inbrottstjuvar.

Spara pengar och energi med ett digitalt astrour – köp till bra pris online

Digitala kopplingsur är i praktiken elektroniska timers med superexakta digitala tidur som närmar sig precisionen hos ett atomur. Att köpa ett digitalt astrour kan löna sig på många sätt. Med ett astronomiskt kopplingsur kan du inte bara reglera belysningen, genom att montera en digital timer på DIN-skena i elcentralen kan du automatisera och fjärrstyra många olika funktioner i det smarta hemmet och även dra ned på energiförbrukningen. Då ett elektroniskt tidur dessutom saknar analogt urverk och inte har några rörliga delar riskerar det inte heller att utsättas för något mekaniskt slitage, vilket ger längre hållbarhet och ökad driftsäkerhet. Ett miljövänligt och klimatsmart val både för privatpersoner, fastighetsägare och företag som vill förenkla vardagen och kostnadseffektivisera elanvändningen.

Oavsett om du söker ett analogt tidur med en kanal, ett digitalt kopplingsur med två kanaler eller ett infällt astrour med Bluetooth-styrning så har vi garanterat en modell som passar just dina behov. Köp ett billigt astronomiskt tidur online hos oss idag – och spara pengar resten av året!

-

Filter Laddar...

Fabrikat  
Lagersaldo  
Sida 2 av 3. Visar 20 av 41 filtrerade poster
Föregående 1 (2) 3 Nästa
Skickas inom 4-5 arbetsdagar
Skickas inom 7-10 arbetsdagar
Skickas inom 4-5 arbetsdagar
Skickas inom 4-5 arbetsdagar
1 253,00
i lager 1 st
1-3 dagar
Skickas inom 6-8 arbetsdagar
Skickas inom 7-10 arbetsdagar
Sida 2 av 3. Visar 20 av 41 filtrerade poster
Föregående 1 (2) 3 Nästa