0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Elmaterial  » Installationsmateriel  »

Installationsmateriel

När du behöver högkvalitativt men prisvärt material eller materiel för olika typer av elinstallationer är det en bra idé att börja just här. Precis som vårt namn antyder är el vår specialitet och vi erbjuder ett brett sortiment av elinstallationsmaterial för olika användningsområden och från olika tillverkare. Du hittar till exempel elprodukter för installation av allt från elcentraler och kopplingsdosor till data, telefon, tv och VVS.

Högkvalitativt installationsmaterial

Installationsmaterial behövs vid olika typer av elinstallationer. Alla projekt ser olika ut och har därför också olika förutsättningar. Du kanske behöver nya kablar för att koppla ihop elektronik som till exempel data, bild och ljud, eller så behöver du böjbara och smidiga flexrör som är enkla att arbeta med. Dosor används för montering och installation av elektriska apparater, och kopplingsmaterial behövs för att installera kablar med andra komponenter på ett säkert sätt. Ska du arbeta med vattenförsörjning och avlopp behöver du VVS-produkter.

Glöm inte heller bort att titta under kategorin kabelkanaler. Nätverkskablar och andra sladdar kan nämligen gömmas undan i en kabelkanal. Då slipper du se hängande kablar från taket eller sladdar som slingrar sig runt golvlisterna. Ska en kabel dras runt ett hörn finns l-formade kabelkanaler som ger en stilren och snygg finish. Kabelkanaler finns i plast och metall, samt i olika längder och färger. En rulle med eltejp är inte heller så dumt att komplettera med. Eltejpen löser många problem!

El och installation kräver hög säkerhet

Oavsett om du ska göra en elinstallation i en villa, ett lägenhetskomplex, en kommersiell fastighet eller en industri ska säkerheten alltid sättas i första rummet. När du ska jobba med och installera el behöver du därför veta vad du får och vad du inte får göra. Vissa elarbeten måste utföras av en behörig installatör. Det är också viktigt att du använder elinstallationsmaterial av hög kvalitet. Bra och rätt material är grunden för alla professionella elinstallationer. När du beställer material här hos oss kan du vara säker på att du får CE-märkta produkter som uppfyller alla gällande branschstandarder och elsäkerhetskrav.

Köp elinstallationsmaterial billigt på nätet

Vi har laddat lagerhyllorna med installationsmaterial för el från branschens främsta leverantörer. Välj bland praktiskt kopplingsmaterial som klämmor, införingar, kabelkanaler, förskruvningar, potentialutjämning, kapslade kopplingsdosor, avgreningsdosor, kulodosor, anslutningsdosor, dosor för infälld installation och grenklämmor för potentialutjämning. Självfallet har vi även ett brett urval av installationsprodukter för el såsom kablar, fästmaterial, klamrar, pluggar, proppar, tätningar, anslutningsmuffar och installationsrör med fördragna ledare. Utöver rena elartiklar erbjuder vi även ett stort sortiment av installationsmaterial för VVS såsom adaptrar och termostater, varmvattenberedare, golvbrunnar, vattenpumpar, ventiler, blandare, slangar, vattenreningssystem, dränering, isolering, och mycket mer.

Här finns med andra ord allt du behöver för att koppla, dra, montera och installera el, värme, vatten och avlopp på ett smidigt och säkert sätt. Välkommen till din kompletta elbutik på nätet! Här beställer du allt ditt installationsmaterial billigt direkt online – alltid med trygga betalningar och snabba leveranser.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA