0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Elmaterial  » Installationsmateriel  » Installationsrör  »

Installationsrör

Oavsett om du är elektriker eller intresserad av fixa och dona på hemmaplan har du nytta av att använda dig av eltillbehör av bra kvalitet. Det gör att jobbet går både snabbt och enkelt och håller hög kvalitet. Fel val av flexrör eller installationsrör för el kan exempelvis påverka hela jobbet och både vara farligt och kostsamt. I vårt sortiment hittar du många kvalitetsalternativ som passar för de allra flesta ändamål. Fråga gärna oss om du har några frågor kring ditt val av installationsrör. Flexrör eller installationsrör är till för att skydda olika typer av ledningar in till eller inne i ditt hus, och finns i flera olika färger, beroende på vad de ska skydda. Genom att använda rätt färg kan du enkelt skilja på de installationsrör som skyddar elkablar och de som till exempel skyddar vattenledningar och liknande. Det är förstås också viktigt att välja installationsrör av rätt dimension för det som ska skyddas. Installationsrör finns i form av VP-rör som oftast är tillverkade av hård PVC-plast och som flexibla rör, så kallade flexrör, som är böjliga.

Flexrör till låga priser

Håller du på att renovera hemma och vill vara säker på att elinstallationerna ska hålla under en lång tid framöver? Hos oss kan du hitta flexrör och installationsrör för elinstallationer till låga priser. Flexrören är böjbara, smidiga och enkla att jobba med, men upplevs ändå som stabila och fasta. Vi jobbar med rör av hög kvalitet så att du ska kunna lita på dess kvalitet under lång tid framöver. Därför kan du alltid känna dig trygg med att ha säkert elmaterial installerat i hela hemmets väggar när du handlar dina installationsrör för el hos oss. Det kan vara värt att tänka på om du behöver ha så kallade halogenfria flexrör, det vill säga om de innehåller godkända nivåer av klor, brom, jod och fluor för ökad säkerhet och mindre utsläpp. Ska installationen ske med utanpåliggande rör eller ledningar kan det vara värt att skaffa UV-beständiga flexrör som står emot solljus och väderpåverkan utan att slitas. Dessa går naturligtvis även utmärkt att använda inomhus. Här hittar du alla varianter, så att du enkelt hittar rätt installationsrör för just dina behov.

Olika typer av installationsrör

Alla elprojekt ser olika ut och har olika förutsättningar. Det kan handla om att dra nya kablar i ett helt lägenhetskomplex, byta ut elen i ett gammalt hus eller dra ny el i ett renoverat badrum. Vårt utbud av flexrör och installationsrör täcker det mesta och får jobbet gjort, oavsett projektets storlek. Vi säljer alltifrån styva rör och böjbara flexrör till släta VP-rör. Förutom själva rören erbjuder vi också alla tillbehör som kan tänkas behövas vid installationen av dem, såsom clips och dragfjäder. Hos oss hittar du ett brett sortiment av installationsrör för alla typer av elprojekt, allt från marknadens ledande tillverkare och till bra priser. Vi vet hur viktigt det är med rätt verktyg och material för projektet eller jobbet. Därför hittar du allt du behöver för ett lyckat projekt här hos oss.