0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Elmaterial  » Installationsmateriel  » Tele, TV & Data  »

Tele, TV & Data

Tv, data och telefoni är en enormt bred produktkategori och med alla smarta multimedialösningar som ständigt utvecklas för det moderna hemmet är det en kategori som bara lär fortsätta växa. Många använder en rad olika apparater för olika typer av media, och det kan ibland vara svårt att hålla reda på alla sladdar och uttag. Oavsett om du ska installera ett tv-uttag eller liknande i en nybyggd bostad, eller om du ska uppgradera ditt befintliga hem så har vi vad du söker. Här finns allt från klassiska tv-uttag, mediauttag för data, telefonjack och USB-uttag till modularkontakter, patchkablar och datatillbehör, liksom kompletta nätverkslösningar och produkter för digital-tv. USB-uttag har blivit allt mer populära, då vi använder fler och fler apparater som laddas via USB. Med USB-uttag har du alltid ett passande uttag när du ska ladda mobilen.

Tillbehör för digital-tv

Om du har en nyare platt-tv med inbyggd digitaltv-mottagare och en antenn på taket kan du förmodligen få in de fria markbundna kanalerna direkt via ditt antennuttag. Men om du abonnerar på betalkanaler behöver du ha en CA-modul med ett programkort till varje tv-apparat där du vill kunna titta på dem. Hos oss hittar du CA-moduler som är kompatibla med de flesta tv-modeller och godkända av Sveriges största digitalatv-operatörer. En CA-modul kan du enkelt installera själv, utan några fördjupade kunskaper om tv eller elektricitet. Stoppa bara in aktuellt programkort i modulen och sätt den på plats i tv:n, och du är redo att titta på ditt favoritprogram. I sortimentet finns även väggfästen för data- och tv-skärmar, dataskåp, patchpaneler och ett flertal olika modulsystem som gör det möjligt att skapa en egen multimediacentral med radio, tv, data, bredband och telefoni samlade på ett ställe. Med rätt väggfäste för tv:n eller datorskärmen, slipper du tv- och mediamöbler som tar upp onödig plats och kan titta på tv var du vill. Här hittar du även skyddande installationsrör och flexrör som passar bra för att skydda data- och telefonledningar vid nyinstallation.

Handla data- och tv-uttag online

Utöver moduler, traditionella telefon- och antennuttag, data- och nätverksuttag med tv-anslutning och RJ45-modularjack i olika kombinationer har vi även passande antennsladdar, HDMI- och USB-kablar, telefonsladdar, data- och nätverkskablar i alla tänkbara varianter, skärmade som oskärmade, med och utan kontakter. Vare sig du söker ett enkelt tv-uttag, ett kombinerat antenn- och nätverksuttag med matchande kablar eller en fullfjädrad multimediacentral med allt i ett så hoppas vi att vi har det du letar efter. Här hittar du det mesta från enskilda antenn- och datauttag till kombinerade RJ45- och tv-uttag, samt kompletta mediauttag för både data, tv och telefoni. Köp all din multimediautrustning till bra pris online här hos oss! Vi kan även erbjuda dig ett brett sortiment av elprodukter för hemmets alla typer av projekt, men även belysning, armaturer och hemelektronik, allt från marknadens mest välkända tillverkare. Oavsett om du är elektriker till yrket eller hemmafixare som letar efter kvalitetsprodukter, så kan du hitta det du söker här.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA