0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Elmaterial  » Installationsmateriel  » Kabelkanaler  »

Kabelkanaler

Trött på lösa sladdar och kablar som gör att rummet känns rörigt och stökigt? Skapa rena ytor i hemmet eller på arbetsplatsen utan synliga kablar och sladdar med hjälp av kabelkanaler. Vi har ett stort sortiment av kabelkanaler i plast och metall, och i olika längder och färger. Du fäster dem enkelt på väggen, i taket eller vid en list med skruv eller dubbelhäftande tejp. Vi har valt att ta in modeller från olika tillverkare, bland annat de välkända och kvalitativa varumärkena Hager, Norwesco och Schneider Electric. De är ledande leverantör av tjänster, lösningar och system inom elinstallation.

Kabelkanaler för sladdfria ytor

I princip alla rum har du olika elapparater med sladdar som ska dras till vägguttag. Det kan vara allt från lampor, tv-apparater och kaffebryggare till datorer och förlängningssladdar. Ganska snabbt brukar det samlas en sladdhärva som inte bara ger ett stökigt intryck utan som också är en riktig dammsamlare. Med kabelkanaler i hemmet blir din eldragning både snygg och säker. Du slipper dessutom det tråkiga jobbet med att reda ut trassliga sladdar. Lister för kablar skyddar också sladdarna från yttre påverkningar. Kabelkanaler passar till exempel utmärkt runt mediamöbler där många kablar behöver rymmas på en och samma plats. Även kontor är typiska miljöer där intrycket blir betydligt mer städat och snyggt tack vare kabelkanaler som döljer sladdarna.

Olika varianter av kabellister

Att dölja sladdar och kablar snyggt i en kapellist är alltså ett bra sätt när du vill skapa ett mer stilrent uttryck i rummet. Kabelrännor finns i många olika utföranden. Behöver du leda en kabel från ett horisontellt läge till ett vertikalt finns speciella hörnlister att använda. Det är alltså inga problem att leda en kabelkanal runt ett hörn. Det finns också t-kopplingar som kan leda kablarna åt olika håll. Hörn och skarvar kompletterar lister för kablar och gör installationen snygg och enkel.

Kabelkanaler är tillverkade i olika material. Du kan välja en kabelkanal i metall eller i plast. Förutom materialval finns kabelkanaler i olika storlekar och färger. Vad sägs om en vit, grå eller svart kabelkanal? En del kabelkanaler kommer också med dubbelhäftande tejp för snabbt och enkelt montage. När du monterat kabelkanelen lyfter du enkelt bort locket och lägger in de sladdar du vill dölja. Sedan klickar du på locket igen.

Snygg kabelkanal enkelt och smidigt online

Här finns ett brett utbud av kabelkanaler i olika material, bredder, längder och färger som hjälper dig att enkelt samla ihop och dölja undan lösa sladdar i hemmet eller på arbetsplatsen. En kabelkanal används bland annat vid golv, tak och längs väggar av både hemmafixare och professionella hantverkare. Även utomhus kan en kabelkanal gömma undan sladdar och skapa ett mer stilrent uttryck. Behöver du också komplettera med nya kablar erbjuder vi ett stort sortiment kablar för olika användningsområden, både för inomhus- och utomhusbruk.