Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Wiser

Wiser by SE

Schneider Electric’s smarta hemsystem, Wiser, är ett intuitivt och flexibelt system för smarta hem som låter dig styra allt från belysning och solskydd till övervakningskameror, rörelsedetektorer och sensorer via en app i din smartphone. Med Wiser har Schneider Electric skapat ett komplett produktsortiment för smart hemautomation som inkluderar allt från uppkopplade strömbrytare, dimmers, jalusibrytare, vägguttag, trådlösa tryckknappar och smart plugs till övervakningskameror, rörelsevakter i olika varianter, brandvarnare, magnetkontakt samt temperatur- och luftfuktighetssensor. Alla Wiser-produkter kan kommunicera trådlöst med varandra genom radiosignaler och är kompatibla med det internationellt etablerade nätverksprotokollet ZigBee 3.0. Genom att ansluta dina uppkopplade strömbrytare, dimmers, vägguttag och andra trådlösa Wiser-produkter till systemet blir det även möjligt att styra din belysning och annan elektrisk utrustning på distans, antingen via mobilappen Wiser by SE eller röstkommandon. Wiser fungerar både med Apples Siri, Google Assistant och Amazon Alexa.

Förvandla din bostad till ett smartare hem med Wiser

Med Wiser från Schneider Electric kan du utforma ditt smarta hem precis som du vill och leva både tryggare, bekvämare och mer energieffektivt – ett visare val för framtiden, helt enkelt. Wiser är lätt att installera och kan enkelt anpassas efter individuella behov och önskemål. Systemet är dessutom skalbart, så du väljer själv om du vill satsa på en fullfjädrad installation redan från start eller börja med några få apparater och bygga på med fler funktioner efter hand. Hos oss hittar du alla Schneider Electric’s Wiser-produkter du kan tänkas behöva för att öka säkerheten, minimera elförbrukningen och förenkla vardagen såväl i som utanför ditt smarta hem.
I Wiser by SE-appen kan du övervaka och styra en mängd olika funktioner och ha full kontroll över din hemmiljö – oavsett var du befinner dig. Lägg in skräddarsydda scenarion och skapa automationer baserat på förutbestämda scheman, solens upp-/nedgång eller specifika händelser. Allt är mycket enkelt och det krävs ingen avancerad programmering för dessa inställningar. Håll koll på energiförbrukningen, bevaka videoflöden och få notiser i mobilen om IP-kameror, sensorer, brandvarnare, rörelsedetektorer eller magnetkontakter i dörrar och fönster som registrerar avvikelser eller intrång när du inte är hemma.

Köp Wiser-produkter till bra priser online

Wisers uppkopplade vägguttag, dimrar och strömbrytare finns dels som kompletta apparater i stilren Exxact-design, i vitt, antracit och metallic eller i form av fristående funktioner så att man kan uppgradera sin befintliga installation utan att byta ut enheterna och det måste göras av en utbildad elektriker. Elektrikern installerar en puck som gör dina strömbrytare, dimmers eller vägguttag uppkopplade utan att de behöver bytas ut. Smart pluggen är en trådlös ”adapter” som kopplas in i det vanliga jordade uttaget och gör uttaget uppkopplat så att det kan styras via appen. Därutöver har vi även batteridrivna trådlösa tryckknappar som fungerar som fjärrkontroller och kan placeras var som helst i hemmet, utan behov av kabelanslutning. Dessa tryckknappar kan aktivera och avaktivera scenarier som sparats i appen, tända och släcka utvalda belysningsgrupper eller hissa ned eller upp rullgardiner. Mycket bekvämt och användbart!

I sortimentet hittar du både en- och tvåkanaliga strömbrytare, strömställarpuckar, jalusibrytare och trådlösa tryckknappar, liksom en- och tvåvägs vägguttag och jordade smart pluggar. Vi har Wiser dimmers för alla typer av belysning, liksom rörelsevakter och smarta IP-kameror både för inomhus- och utomhusbruk. Här hittar du även lösa vippor, ramar och andra tillbehör, liksom ett praktiskt bordsställ till Wiser Gateway. Självfallet kan du också köpa din Wiser Gateway hos oss.

Med Wiser får du alla förutsättningar att spara både tid, pengar och energi. Hos oss kan du dessutom köpa dina Wiser-produkter till riktigt konkurrenskraftiga priser direkt online – alltid med snabba leveranser och fri frakt på beställningar över 999 kronor. Så klicka hem Wiser - lösningen för ditt hem redan idag!

 

Filter Laddar...

Produkt  
Sida 1 av 2. Visar 20 av 25 filtrerade poster
Föregående (1) 2 Nästa
1 av 3 varianter i lager
1-3 dagar
Sida 1 av 2. Visar 20 av 25 filtrerade poster
Föregående (1) 2 Nästa
1