Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Spotlights Väggspotlights

Väggspotlights

 

Lys upp med väggspotlight

Vad du än ska göra i hemmet är det viktigt att du har rätt belysning. Det gäller om du ska läsa en bok, titta på tv, vika tvätt, dammsuga eller skriva anteckningar. Ljuset påverkar oss människor och hur vi uppfattar omgivningen. Om belysningen är genomtänkt och korrekt innebär det att vi kan utföra våra sysslor på ett tryggt och säkert sätt. Med rätt belysning får du dessutom grunden för en bra dygnsrytm. Väggspotlights är bra på så sätt att de går att kombinera och rikta åt olika håll för att hitta rätt ljusmiljö på ett smidigt sätt.

Väggspotlights har många olika användningsområden. Den här typen av belysning går också att rikta, vilket kan vara bra i flera sammanhang. Sätt vackra tavlor i fokus på väggen, rikta lampan rätt när du ska läsa i fåtöljen eller sängen eller skapa ett blickfång genom att belysa en stor, grön växt som tar plats. Atmosfären som en väggspotlight skapar är både trivsam och modern. Används belysningen på rätt sätt kan du nå nya nivåer vad gäller mysfaktorn i hela hemmet.

Hos oss på elbutik.se hittar du väggspotlights från bland annat Nordlux, Philips och Paulmann. Vissa levereras utan sladd.

Väggspotlights i olika utföranden

Vilken väggspotlight du ska välja beror på många olika parametrar. Vilken stil du har hemma spelar förstås in. I sekelskiftesvillan kan ett klassiskt väggljus med strömbrytare göra sig bäst, medan flexibla LED-väggspotlights i modern stil passar bättre i den topprenoverade våningen. Måtten är också viktiga. Vilken storlek du ska ha på din väggspotlight avgörs av rummets höjd och rymd. Vi har också väggspotlights i olika färger.