0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Elmaterial  » Installationsmateriel  » Dosor Infälld Installation  » Tillbehör till dosor  »

Tillbehör till dosor

Håller du på och bygger nytt och är på jakt efter bra och billiga komponenter till dina kopplingsdosor? Eller är du i färd med att renovera hemma och söker nya doslock till dina gamla dosor i taket? Hos oss hittar du ett brett utbud av täcklock, skruv och tillbehör till kopplings- och apparatdosor för att skydda den monterade elinstallationen.


En kopplingsdosa fungerar nämligen som en uppsamlingsplats för kopplingar där du behöver förgrena installationen i olika riktningar. De kan även användas för montering av lamputtag och infällda spisuttag, och det finns olika varianter som passar olika typer av väggar. En apparatdosa är i sin tur en dosa som används för montering av infällda apparater, exempelvis vägguttag och strömbrytare. Även dessa finns i flera typer av utföranden för att passa väggar i olika tjocklekar. Efter att du har monterat dessa skyddar du dem alltså med ett täcklock i passande storlek, vilket du hittar en mängd av på den här webbsidan. Vi har passande modeller för såväl nyinstallationer av helt nya dosor som existerande vägguttag eller takdosor som du vill ge ett uppfräschat utseende. Köp doslock och andra tillbehör för kopplings- och apparatdosor enkelt online på Elbutik.se.

Ringar, muffar, skruvar och täcklock till kopplings- och apparatdosor

Oavsett om du letar efter ett äldre takdoslock med centrumskruv, en påbyggnadsring till din takdosa i vardagsrummet eller ett sköljtätt täcklock i IP44 till kopplingsdosan i badrummet så har vi garanterat något som passar. Sortimentet inkluderar allt från klassiska doslock med skruv till urtagna lock för apparatdosor med kabelutlopp. Här finns släta täcklock med smidiga snäppfästen för stilren, infälld installation och praktiska ringar för dig som önskar ett förhöjt doslock till din apparatdosa. Vi har både enkla och dubbla, fyrkantiga och runda, mindre och större doslock för alla typer av eldosor.
I sortimentet ingår även ingjutningsbara lock för kopplingsdosor, liksom praktiska doslock med krok för taklampor, såväl med runda som nya DCL-uttag. Förutom ett stort urval av täcklock för el- och kopplingsdosor har vi också gott om smarta verktyg och tillbehör som gör det enkelt att både demontera, byta och skruva fast din apparatdosa. Vi erbjuder allt från dosknivar, dragfjädrar, dragavlastare, skruvar, genomföringsmuffar och rörmuffar till skarvmuffar, förhöjningsringar, distanser, regelfästen, mellanstycken, skydd för skruvskallar och mycket mer. Självklart kan du även köpa kompletta apparat- och kopplingsdosor hos oss. Välj mellan täcklock, dosor och dostillbehör i mängder av olika format, utföranden och material från kända varumärken. Här kan du handla både eldosor och tillbehör direkt online – alltid till bra priser och med snabba leveranser.

Köp tillbehör till dosor online på Elbutik.se

Vårt breda utbud av täcklock och andra dostillbehör såsom påbyggnadsringar, anslutningsmuffar, dosclips och dragfjädrar gör det enkelt för dig att hitta allt du behöver för din elinstallation. Möjligheten att kunna köpa allt på en och samma plats gör att du sparar både tid och pengar. Kom dock ihåg att du endast får utföra mindre elinstallationer på egen hand om du inte har rätt kunskap. Avancerade kopplingar måste alltid utföras av auktoriserade elinstallationsföretag.


Förutom ett brett sortiment erbjuder vi även säker betalning, snabba leveranser och gratis frakt när du handlar för över 999 kronor. Välkommen att beställa dina eltillbehör på Elbutik.se!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA