0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Elmaterial  » Installationsmateriel  » Dosor Infälld Installation  » Apparat -kopplingsdosa  »

Apparat -kopplingsdosa

Vid alla typer av elinstallationer är det viktigt att ha rätt kunskap och kompetens, och även att använda sig av utrustning och verktyg av hög kvalitet för att garantera en god säkerhet. Hos oss hittar du allt du behöver för säkra och smidiga elinstallationer, till exempel kopplingsdosor, apparatdosor och eluttag. Här finner du kopplingsdosor och andra smarta eltillbehör från kända varumärken som står för hög kvalitet och säkerhet, för att du alltid ska kunna lita på att du får produkter som håller måttet och uppfyller de hårda krav som gäller för just elinstallationer.

Vi erbjuder olika varianter av kopplingsdosor som är lämpade för både inomhusbruk och för utomhusbruk. Det är viktigt att alltid använda rätt typ av kopplingsdosa för den plats där du tänkt installera den. En modern kopplingsdosa eller apparatdosa underlättar för dig i installationen genom att skapa smarta funktioner och säkra elanslutningar i hela ditt hem. Det är helt enkelt dessa som möjliggör var i ditt hem du kan placera din belysning samt olika elektriska apparater. Tänk därför noggrant igenom var de kommer fungera på allra bästa sätt så att du får rätt utrustning på rätt plats.

En apparatdosa används vid montering av olika typer av infällda apparater. Det kan handla om till exempel vägguttag och strömbrytare som sitter på väggen. En kopplingsdosa använder du istället när du ska göra en koppling och förgrena denna installation åt flera olika håll. Vi har flera olika varianter av både kopplingsdosor och apparatdosor för att du ska hitta det som passar just ditt utrymme och dina krav.

APPARATDOSA, KOPPLINGSDOSA, EL OCH TILLBEHÖR

I vårt sortiment kan du välja bland en mängd olika typer av säkra och prisvärda kopplingsdosor för utanpåliggande eller infälld montering. Beroende på vilken typ av elinstallation du ska utföra så krävs det olika modeller av dosor. Kontrollera alltså detta noggrant innan du utgör ett eljobb på egen hand. Ta hjälp om du behöver! Vi har även ett stort utbud av takdosor som underlättar när du ska göra olika typer av elinstallationer i taket, som exempelvis montering av fast armatur och annan belysning. Det är viktigt att använda just en takdosa när installationen sker i taket, då denna ska kunna klara av den belastning som krävs när en fast armatur eller en hängande takbelysning sedan monteras. Vi har slitstarka takdosor och andra eldosor som håller länge och där du kan lita på att kvalitén är så hög som du förväntar dig.

Vi har marknadens största utbud av elprodukter! Oavsett vad du är ute efter till ditt hem, kontor eller verkstad så kommer du med stor sannolikhet att kunna klicka hem det från oss. I vårt sortiment hittar du allt som krävs för installation och belysning. Självklart håller de alla samma höga standard. Vi erbjuder alltid produkter för elinstallationer från marknadens ledande tillverkare, för att du alltid ska kunna hitta rätt produkt för just ditt ändamål och för att dessa ska uppfylla alla tillämpliga standarder på området. Hitta det du söker hos oss på elbutik.se!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA