0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Kulodosa

I vårt utbud av anslutningsdosor, avgreningsdosor och kulodosor hittar du modeller i många olika färger och material. Vi samarbetar med varumärken som är kända för sin höga kvalitet. I utbudet hittar du bland annat dosor från Elko, Schneider Electric, ABB, Pollmann och Malmbergs.

 

Anslutningsdosor i olika material

När du ska dra ny el eller uppdatera gammal el finns det många saker att tänka på. Oavsett om du är elkunnig själv eller ska anlita en elektriker behöver du ta ställning till visa detaljer före installationen. Vad anslutningsdosor, avgreningsdosor och kulodosor kanske du inte orkar bry dig om, men hur det färdiga resultatet ser ut är förmodligen viktigt för de allra flesta. Det är detaljerna som skapar helheten och vid en renovering kan det vara värt att investera i rätt typ av eldosor. Om du har ett äldre hus kanske du till exempel vill matcha uttagen och dosorna efter det årtionde du vill bevara känslan från. Om du har ett modernt hus kanske du föredrar infällda varianter. Vi har anslutningsdosor för både utanpåliggande och infälld montering i vårt sortiment.

Anslutningsdosor, avgreningsdosor och kulodosor från Elbutik

Hos oss på Elbutik.se hittar du avgreningsdosor i termoplast, kulodosor i porslin och anslutningsdosor i halogenfri termoplast. Vi har eldosor från en rad ledande fabrikat som alla håller hög kvalitet på sina produkter. Ofta finns modellerna i både vitt och svart. När du beställer hos oss online kan du vara säker på att leveransen är både snabb och säker.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA