0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Värme / Ventilation  » Golvvärme  »

Golvvärme

Många njuter av ett uppvärmt golv, men tänker kanske framför allt på golvvärme i badrummet. I badrummet är golvvärme ett smart sätt att installera en värmekälla som är både behaglig och som sparar plats i små utrymmen. Golvvärme kan också installeras i en rad andra rum i hemmet, som till exempel i entrén, tvättstugan eller hallen. Det finns också så kallad markvärme som fungerar på ungefär samma sätt, men som kan installeras utomhus. Markvärme i form av en värmekabel på garageuppfarten smälter snabbt och enkelt bort snö och is på vintern, så att du tryggt kan stiga in i bilen utan att riskera att halka på kalla vintermorgnar.

Golvvärme för alla typer av golv

Oavsett om du är ute efter värme till en stor eller liten lokal, hemmet eller sommarstugan, så kommer du kunna hitta en lämplig värmelösning för dig här hos oss. Vi erbjuder bland annat värmekabel, golvvärmeslinga och värmekabel med termostat. Helt enkelt olika typer av golvvärmesystem för att passa dig och dina krav. Vi har värmekablar för både klinkers och trägolv, och de kan placeras både inne i hemmet och ute i uterummet, för ökad komfort även utomhus. Att installera golvvärme i ditt hem är även en otroligt smart och ekonomisk uppvärmningsmetod. Det förutsätter förstås att ditt hem är isolerat och att fönster och dörrar är täta, för att inte värmen ska slippa ut i onödan. Har du ett välisolerat hem kommer golvet aldrig behöva vara varmare än 2–3 grader över den övriga rumstemperaturen.

Golvvärme skänker både en behaglig rumstemperatur och sänker dina uppvärmningskostnader

Med en termostat kan du styra ditt värmegolv så att det håller den temperatur som du önskar. Du kan också ställa in tiden för uppvärmning, så att du inte använder golvvärmen under tider på dygnet när ingen vistas i rummet. På så sätt kan du kontrollera din energiförbrukning och förhoppningsvis sänka dina uppvärmningskostnader. Kablarna är enkla att installera, och säljs dessutom till ett riktigt bra pris. Hitta de modeller som passar dig bäst genom att bläddra i vårt sortiment. Vi erbjuder kablar och värmeslingor från marknadens ledande tillverkare. Att investera i golvvärme med el ger en effektiv uppvärmning av hela hemmet, och fungerar lika bra i badrummet som i hall och sovrum. Termostaterna kommer i flera olika färger och former för att så bra som möjligt passa in med resten av din inredning, och smälta in på ett bra sätt. De är stilrena och kommer i avskalade designer som inte sticker ut i onödan. Här hittar du även tillbehör som du kan tänkas behöva vid installation av ditt nya golvvärmesystem. Vi erbjuder även värmekabelmattor som hjälper till att smälta snön på till exempel trappor, garageuppfarter och lastkajer. Sprid värme runt omkring dig och investera i smarta golvvärmesystem! Du hittar dem här hos oss. Hos oss hittar du alla typer av elprodukter för hemmets alla renoveringsprojekt, stora som små, oavsett om du är professionell elektriker eller husägande hemmafixare som letar efter produkter med hög kvalitet och till ett bra pris.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA