0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Värme / Ventilation  »

Värme / Ventilation

Du har kommit till vårt sortiment där vi har samlat alla produkter inom kategorin värme. Här hittar du olika elvärmeprodukter som gör terrassen eller er uteservering behaglig även under kalla årstider, ventilationsprodukter till badrummet för att motverka fuktskador och dålig luft och mycket mer. Vårt sortiment består av bland annat terrassvärmare, konvektorelement, värmefläktar, handdukstorkar, radiatorer, ventilationsprodukter, värmekablar och frostskydd. Detta är produkter som kan behövas både i det egna hemmet, på företaget eller i din verksamhet. I tekniskt sätt alla former av byggnader behövs det både värme och ventilation i olika former.

Oavsett om du har en terrass som du vill njuta av under kalla sommarnätter eller om du har en restaurang med uteservering så finns det olika elvärmeprodukter som är anpassade för just detta. Med hjälp av dessa produkter kan din terrass, ditt uterum eller din uteservering bli behagligt varm för besökare.

Produkter för badrummet

Alla byggnader har någon form av badrum som kräver diverse produkter. Ventilationsprodukter är väsentliga för att hålla en fräsch atmosfär och för att motverka fuktskador eller mögel. För dig som ska renovera hemma kanske vill installera handdukstorkar som gör dina handdukar varma och behagliga för användning. I vår kategori för imfria speglar kan du även hitta spegelvärmare som förhindrar att spegeln immar igen när du duschar.

Oavsett vad du behöver inom värme och ventilation så kan du hitta allt på en och samma sida. Vi erbjuder marknadens största sortiment, något som gör att du kan hitta och jämföra produkter för att få tag på den som är billigast och är anpassad efter dina eller ditt företags behov. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor, vi erbjuder alltid en god service och ställer mer än gärna upp med vår expertis när du behöver det.

Läs mer
i webblager 8 st
1-3 dagar
från 999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
249,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
279,00 kr
i webblager 16 st
1-3 dagar
från 499,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 849,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
399,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
142,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
399,00 kr
FILTRERA & SORTERA