0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Verktyg  » Handverktyg  » Tänger  » Skaltänger  »

Skaltänger

Med marknadens bredaste sortiment av diverse elverktyg så finns det även mycket att hämta bland våra skaltänger och kabelsaxar. Här hittar du perfekta verktyg för att både kapa och skala av kablar och trådar, oavsett om de är runda, platta eller halvplatta. En skaltång är ett viktigt verktyg för alla elektriker och är väsentliga för att genomföra många arbeten. Men de kan även komma till behov för hemmafixaren lika väl som den professionella elektrikern.

I vårt sortiment av skaltänger hittar du bland annat VDE-isolerade för 1000V, skaltänger som är gjorda av kvalitativt Cr-V eller nickel, samt olika storlekar. Med dessa blir det lätt att greppa tag och hålla fast kablar utan problem. För att skala behöver du några av våra kabelskalare, dessa klarar av olika kablar med storlekar mellan 0,08 mm² till 6 mm². För att klippa kablar har vi även flera kabelsaxar i bra kvalitet till bra priser som också finns i flera olika storleksvarianter. Här blir det inte svårt att hitta de verktyg du behöver för att göra dina elarbeten.

Hitta dina verktyg online


Hitta en kvalitativ skaltång för elektriker eller hemmafixare här i vårt varierande sortiment. Med verktyg som både skaltänger, kabelskalare och kabelsaxar har du allt för dina kablar på en och samma sida, något som ger dig en bra överblick och en smidig shopping. Är du osäker på vilka verktyg och storlekar som passar bäst för de elarbeten du behöver göra så är det bara att ta kontakt med oss. Vi ger dig alltid en god service och allt vi kan för att reda ut alla möjliga frågetecken som du kan ha. Dessutom erbjuder vi riktigt snabba leveranser så att du ska få hem dina verktyg till ditt arbete så fort som det bara går.