0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken
Produkter » Verktyg  » Mätverktyg  » Mätinstrument  »

Mätinstrument

Olika mätinstrument för el kan komma väl till hands för dig som är elinstallatör, besiktningsingenjör eller bara ett elproffs som vill fixa med saker själv hemma. Det är alltid viktigt att kontrollera sitt arbete vid nynstallation, så att alla lagar och krav uppfylls och installationen är säker och fungerar som den ska. I vårt sortiment har vi flera olika elektroniska mätinstrument för att mäta el. Bland annat så hittar du våra olika spänningsprovare, dessa ger snabba resultat och är enkla att använda och hantera, även med handskar på. De är tillverkade med tåliga och högkvalitativa konstruktioner som ska hålla länge och finns med olika funktioner och prisklasser för att passa dina önskemål och behov. Spänningsprovare finns i flera modeller, vissa lika små som en skruvmejsel och lika smidiga att använda. Välj en spänningsprovare med lysdiod för mer exakt mätning och med en lampa för att underlätta mätningen.

Elprovare och tångamperemeter för alla behov

Men du hittar även många fler mätinstrument för el här, kolla bland annat in våra tångamperemetrar i olika utföranden. Med dessa kan du mäta ström, spänning, resistans, kapacitans, frekvens och genomgång, och de är mycket behändiga och lätta att använda. En tångamperemeter är avsedd för att mäta likström och växelström utan att behöva bryta den. Vi har flera versioner att välja mellan, där alla levereras som ett komplett paket, detta gäller batterier och tillhörande väska, samt ofta även testkablar. Olika typer av mätinstrument är bra att använda både vid nyinstallation och när du vill kontrollera befintliga ledningar. Med hjälp av tillförlitliga och lättanvända mätverktyg kan du öka säkerheten och kvaliteten på elinstallationerna, och snabbt få en bra överblick över var eventuella sårbarheter och problem finns.

Köp dina testinstrument för el online

Vi har ett brett sortiment av mätinstrument för el, förutom spänningsprovare och tångamperemetrar så hittar du även vägguttagsprovare, spänningsdetektor, fuktmätare, ministrömtång och pennmultimeter. Här hittar du alla de verktyg du behöver för att mäta el på bästa sätt. Med en vägguttagsprovare kan du snabbt och enkelt kolla om eluttagen är korrekt installerade och fungerar. Med en elmätare som du sätter i vägguttaget kan du snabbt och effektivt mäta förbrukning i form av kilowattimmar hos den anslutna apparaten, men även volt, watt och ampere. Om du vill ha koll på elförbrukning och kostnader hemma kan du skaffa en elmätare där du kan programmera in elpriset, så får du snabbt en bra överblick över vad saker kostar. När du ska sänka hemmets elförbrukning är det alltid en god idé att skaffa en elmätare för kilowatt, så att du kan se vad det egentligen är som drar el hemma och rikta dina insatser efter det. Är du även ute efter andra typer av mätinstrument så erbjuder vi även både tumstock och olika måttband. Hitta dina verktyg enkelt och smidigt här: vi har ett av marknadens bredaste utbud av elprodukter, så att du alltid ska hitta rätt material för jobbet. När du handlar hos oss får du alltid en god service och riktigt snabba leveranser. Handla över 999 kronor, och vi skickar din leverans helt gratis!