0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Verktyg  » Mur- Färg och Puts  »

Mur- Färg och Puts

Om du ska bygga ut, renovera, tapetsera eller måla om och behöver mura, foga, putsa, spackla, rolla eller pensla så har vi allt du behöver för att klara jobbet med glans! Här har vi samlat ett brett utbud av målarverktyg, murslevar, putsbrädor, fogpistoler, spackelspadar, kakelkapar och kraftfulla blandarstavar för allt från färg till puts och murbruk. Här hittar du målarpenslar och rollers i mängder av modeller för smidig målning av både golv, väggar och tak, såväl inomhus som utomhus. Vi har rollers, tråg, utbytbara rullar, byglar och tillbehör, liksom praktiska rollerkit med allt i ett. I sortimentet finns även smarta kombinationsset med penslar i olika storlekar, samt vinklade elementpenslar och mindre varianter för snygga detaljarbeten.
Även spackelspadar och murslevar finns i ett stort urval av storlekar och utföranden. Välj mellan iläggarslevar med skarpa kanter, mjukt rundade modeller och spetsiga varianter för riktiga precisionsjobb. Vid bredspackling behövs en rejäl spackelspade som förenklar arbetet. Vi har både klassiska spackelspadar med trähandtag och Japanspacklar med plastgrepp i varierande bredder för de flesta ändamål. Numera finns också rullspackel som är smidigare i konsistensen och gör det möjligt att applicera spackel med roller – ett bekvämt alternativ om du måste täcka stora ytor.

Proffsiga mur- och målarverktyg till välputsade priser

Ska du lägga puts på mur rekommenderas en putsslev och putsbräda för att få ett jämnt resultat. Här finner du gummerade putsbrädor och putsslevar såväl i tandat som slätt utförande. Nylagd puts på mur måste härda minst en månad innan eventuell målning. Se även till att välja speciellt anpassad färg för puts. Vid renovering är det viktigt att applicera samma typ av putsfärg som använts tidigare. Det nya lagret får inte vara starkare än underlaget. Lägg aldrig cementbruk på en kalkfasad! Oavsett om du ska applicera murfärg, rollerspackel, klassiskt spackel eller putsfärg så har vi grejerna som underlättar jobbet. Här hittar du ergonomiskt anpassade mur- och målarverktyg från välkända kvalitetsmärken som passar lika fint för yrkesproffs som hemmafixare. Köp allt du behöver för målning, murning, spackling och putsning till riktigt schysta priser online hos oss!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA