0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Verktyg  » Verktygsväskor  »

Verktygsväskor

 

Smidiga verktygsväskor för alla

Med bra och välorganiserade verktygsväskor behöver du aldrig undra var du har dina verktyg. Välskötta verktygsväskor blir oumbärliga i både små och stora byggen och efterfrågas av såväl företag som privatpersoner. I verktygsväskor kan du förvara de verktyg du kommer att använda inom den närmsta framtiden. Det bästa är att gå igenom dagens eller veckans projekt och punkt för punkt bocka av de verktyg som finns med på listan. På så vis slipper du kånka runt på onödig vikt och vet precis var du har varje sak. Delar till skruvdragare och annat som lätt kommer bort i byggstöket hittar sin trygga plats i en bra verktygsväska, liksom större verktyg.

Förutom att förvara och organisera dina verktyg kan verktygsväskor också förlänga livslängden på verktygen. Sådant som blir liggande ute i regnet eller under byggmaterial inomhus slits snabbare, medan det som förvaras ordentligt behåller sin kvalitet.

Hitta rätt verktygsväskor för dig

I vårt sortiment har vi bland annat verktygsväskor från Tolsen och Malmbergs. Vissa har en rejäl hårdplastbotten, vilket gör väskan extra stabil och hållbar – perfekt för tyngre verktyg och sådant som gärna flyttar runt och skapar obalans annars. Yttermaterialet i verktygsväskorna är ofta i kraftig polyester som skyddar väl i tuffa byggmiljöer.

De flesta verktygsväskor i vårt sortiment har smidiga bärhandtag. Ibland är de vadderade och ibland inte. Om du ska bära mycket tunga verktyg kan vadderade handtag vara värt att investera i. En del verktygsväskor har även en smart axelrem för att kunna erbjuda ännu bekvämare förflyttning.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA