0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Verktyg  » Mätverktyg  »

Mätverktyg

Såväl professionella hantverkare som hobbysnickare och hemmafixare kan ha nytta av bra mätverktyg. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av både analoga och digitala mätverktyg från kända kvalitetstillverkare. Vad du än ska mäta så har vi alla mätverktyg du behöver för att klara jobbet med perfekt precision. Här finner du allt från måttband, digitala skjutmått, tumstockar, vattenpass och vinkelhakar till elektroniska spänningsdetektorer, multimetrar, tångamperemetrar, digitala avståndsmätare med laser och mängder av andra mätverktyg till riktigt bra priser.

Analoga och digitala mätverktyg för exakta mått

Om du vill rita upp spikraka linjer kan du använda dig av ett klassiskt snörslå med märkpulver eller ett vanligt vattenpass och snickarpenna. Vi har snörslån på 30 meter och vattenpass på mellan 22,5 och 200 centimeter. Ett annat alternativ är ett laservattenpass som kan riktas mot valfri yta och ritar upp virtuella linjer åt dig. En krysslaser är ett ypperligt hjälpmedel om du vill se raka vinklar för prydligt montage av tv-apparater, hyllor eller tavlor. På mindre ytor funkar det utmärkt med en vinkelhake, minivinkelhake eller smygvinkelhake med inbyggt vattenpass. Vi har även magnetiska vattenpass i aluminium och smarta minivattenpass som kan fästas direkt i apparatinsatsen och underlättar montage av vägguttag och strömställare. Behöver du ta precisa längdmått har vi klassiska tvåmeters tumstockar och måttband i längder på allt från tre till 30 meter. Ska du mäta mindre objekt finns digitala skjutmått med ett mätområde på 0–150 millimeter och för mätning av större arealer har vi digitala avståndsmätare med laser som klarar distanser på upp till 60 meter.

Köp säkra, noggranna och pålitliga mätverktyg billigt online

Vid mätning och testning av elektricitet krävs riktigt noggranna och säkra mätverktyg med hög prestanda som är trygga att använda. De flesta spänningsprovare är utrustade med automatisk avstängning och självtestningsfunktion för ökad personsäkerhet och givetvis är alla eltestare och mätinstrument du hittar i vårt sortiment klassificerade, godkända och certifierade enligt gällande elsäkerhetsstandarder.
Om du ska köpa en multimeter finns en rad prisvärda varianter att välja mellan beroende på vilka egenskaper, funktioner och finesser du önskar. Vi har allt från praktiska pennmultimetrar och tångamperemätare i miniformat till avancerade digitala multimetrar som mäter både AC/DC-spänning, -ström, frekvens, resistans, kapacitans, dioder och genomgång. Här hittar du flera kombimultimetrar med integrerade spänningsdetektorer, spänningsprovare, isolations- och genomgångstestare som är utrustade med valbar provspänning. I sortimentet hittar du även smidiga tångamperemetrar, pennmultimetrar och spänningsprovarpennor för 230–400 V AC som möjliggör snabb och säker kontroll och felsökning av kablar, normcentraler och eluttag utan att vidröra farliga komponenter. Vi har både kompakta ministrömtänger som förenklar åtkomst i trånga utrymmen och robusta, multifunktionella tångamperemetrar som klarar grövre kablar på upp till 40 millimeter. Utbudet inkluderar godkända och säkerhetsklassade elmätare och spänningsprovare för allt från 20 till 1 000 V AC. Det finns också smidiga vägguttagsprovare med integrerade jordfelsbrytartestare och stickkontakt som lätt pluggas in direkt i eluttaget och kontrollerar om det är korrekt installerat och spänningssatt. Vi har även säkra spänningsindikatorer som utan metallisk kontakt kan kontrollera förekomst av 230–1 000 V växelspänning (AC) i kablar, kopplingsboxar, proppskåp, ojordade vägguttag etcetera.

Som Sveriges mest välsorterade elbutik på nätet kan vi erbjuda ett brett och varierat utbud av proffsiga mätverktyg för alla tänkbara ändamål. Och när du handlar dina mätverktyg hos oss kan du alltid räkna med att du får kvalitet av stora mått till priser av små mått. Här kan du köpa billiga multimetrar, tumstockar, digitala måttband och lasermätverktyg från branschledande märken direkt online – alltid med snabba leveranser och dessutom fri frakt vid beställningar över 999 kronor!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA